![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Preotul:
- Va veni o zi când vei plăti pentru păcatele tale! - Aiurea părinte, eu deja plătesc. Alcoolul si curvele nu sunt gratis, să știi. *** Alfred Nobel este considerat inventatorul dinamitei, deoarece ceilalți au fost de nerecunoscut. *** 12 persoane din zece au probleme cu matematica. *** Data viitoare când îți mai vine sa razi de alegerile nevestei, amintește-ți ca si tu ești una dintre ele! *** Ma rog mereu la Dumnezeu sa ma ferească de dușmani, dar de la o vreme au început sa îmi dispară din prieteni. *** Control vamal: - Ce aveți în sac? - Ceva mâncare pentru papagal, dom' șef. - Deschideți sacul! Deschide sacul, înauntru zece kilograme de cafea. - Aha, papagalului îi place cafeaua, spune ironic vameșul. - Îi place, nu-i place, altceva nu primește! *** Sotia isi intreaba sotul: - De ce iarăși ciorapii sunt imprastiati prin toata casa? - Aceasta este o noua promoție: strângi 10 perechi si primești bani pentru rimel! *** Judecătorul la proces: - Fiind vinovat de bigamie, esti condamnat la zece ani închisoare. Dar, de ce razi? Acuzatul: - Mi-era teama ca ma achitați! *** - Știi ce înseamna sa fii bun la pat după 60 ani ? - Sa nu iei toată plapuma ! *** Când încep sa ma dezbrac in baie, in coltul oglinzii apare următoarea inscripție: Atenție, urmează imagini care va pot afecta emoțional! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La 18 ani, m-am dus la un medic pentru un consult. Am fost trimisă la alţi patru de diverse specialităţi, pipăită, dezbrăcată de fiecare dată, mi s-au făcut diverse măsurători, mi s-au prescris medicamente pentru o zi şi am fost chemată din nou a doua zi la consultaţie...
Am împlinit 55 de ani, m-am prezentat la un medic, am cerut o consultaţie generală, mi-a luat pulsul, mi-a prescris medicamente pentru o lună, fără a mă dezbrăca sau pipăi... Uimitor, ce rapid s-a dezvoltat medicina! |
|
|
![]()
|
|
Cum faci o femeie să se simtă "marfă"? O plimbi cu TIR-ul...
Tot timpul eşti asa scorpie? - Nu, cinci zile pe lună sunt şi mai rea! De ce mănâncă femeile Nutella cu lingura? - Pentru că pâinea îngraşă. Eterna întrebare de Crăciun a femeilor: ce să mai mănânc ca să slăbesc? - Fumezi? - Nu. - Bei? - Nu. - Preacurveşti? - Nu. - Nu-ţi înşeli soţia? - Nu. - Atunci cum păcătuieşti? - Mint. - Ce are 2 ochi şi 150 de dinţi? - Un crocodil. - Dar ce are 2 dinţi şi 150 de ochi? - Un autobuz cu pensionari! Unul dintre misterele naturii: cum este posibil ca, mâncând un kilogram de ciocolată, o femeie se poate îngrăşa cu cinci kilograme? De ce sunt prezervativele transparente? Păi, pentru săracii spermatozoizi. Dacă tot nu pot ieşi, măcar să vadă ceva din peisaj… - Cum se înmulţesc proştii? - Îngrijorător! |
|
|
![]()
|
|
− Domnule ministru, telefonistei noastre de la centrala i-a slabit aproape complet auzul. Ce vreti, dupa atatia ani...
− Mut-o la Departamentul de Negocieri cu Sindicatele sau la ghiseul de reclamatii de la poarta. Un afis dintr-o sectie de productie a unei fabrici: “Stimate lucratoare, daca purtati halate lungi si largi, feriti-va de organele in miscare ale utilajelor. Daca purtati halate scurte si stramte, feriti-va de organele in miscare ale mecanicilor de intretinere.” Un om cade de pe o schela. Singurul martor la accident este un copil. Un politist vine si-l întreaba: -Ma copile de ce a cazut omul ala de pe schela? -Pai l-a batut D-zeu. -De ce l-a batut D-zeu? -Ca a înjurat.. -Da' ce a înjurat? -Futu-ti D-zeii ma-tii de copil, nu mai scutura schela!! Lenea - mijloc de protectie a oamenilor de munca ! |
|
|
![]()
|
|
5 nemti intr-un Audi Quattro ajung la granita cu Italia.
Vamesul italian ii opreste si le spune: - Este ilegal sa fiti 5 persoane intr-un Quattro! - Cum adica e ilegal? a intrebat soferul german. - Quattro inseamna PATRU! raspunse vamesul italian. - Quattro este doar numele automobilului. raspunse neamtul uimit. Uita-te : Masina este prevazuta sa duca 5 persoane! - Nu poti sa ma pacalesti tu pe mine! raspunse ofiterul vamal italian. Quattro inseamna 4. Ai 5 persoane in masina si astfel incalcati legea! Neamtul raspunde nervos: - Idiotule! Vreau sa vorbesc acum cu supervizorul tau! Vreau sa vorbesc cu cineva mai inteligent! - Imi pare rau! raspunse vamesul. Nu poate veni . E ocupat cu doi indivizi intr-un Fiat Uno. |
|
|
![]()
|
|
- Poţi rezista dacă îţi dă Chuck Norris un pumn?
- Da. Dacă este de seminţe. |
|
|
![]()
|
|
- Poţi rezista dacă îţi dă Chuck Norris un pumn?
- Da. Dacă este de seminţe. Când bărbatul ramâne singur acasă, frigiderul lui adună câte 300 de vizualizări pe seară… Anunţuri la angajări: “Caut femeie pentru o sarcină importantă” Anunţul zilei: “Pensionar cu experienţă caut de lucru, cerşesc impecabil în opt limbi”. Măgarul către privighetoare: − Tot cântăreaţă? − Asta mi-e menirea! Dar tu, tot măgar? |
|
|
![]()
|
|
Astronomii ardeleni au stabilit de ce lumina unei stele face mii de ani până la noi: nu se grăbeşte!!!
Fotonii sunt particule în toată firea, ar putea străbate mii de ani lumină într-o clipită, dar îşi spun şi ei: "no, da’ de ce atâta grabă?” |
|
|
![]()
|
|
Pentru prima data in lume, saptamana de lucru de 5 zile a fost introdusa in Franta in 1936, prim ministru fiind Leon Blum care a ales ZIUA DE LUNI LIBERA.
Deci: Moise a introdus sambata libera. Isus a introdus duminica libera Leon Blum a introdus ziua de luni libera. Concluzia: inca patru evrei si nu trebuie sa mai lucram!! |
|
|
![]()
|
|
Două blonde stăteau pe o bancă în parc. Se apropie de ele un necunoscut, se învârte ce se învârte pe lângă ele şi la un moment dat îşi face curaj şi le zice:
- Mă fetelor, dacă vă dau o bomboană mă lăsaţi să vă pun mâna pe picioare? - Da, sigur, nu e nici-o problemă! Răspund fetele în cor. Se mai gândeşte ăsta ce se mai gândeşte şi zice: - Ma fetelor, dacă vă dau o bomboană mă lăsaţi să vă pun mâna pe sâni: - Da, sigur, nu ne supărăm! A treia oară se întoarce iar la ele: - Mă fetelor, dacă vă dau o bomboană mă lăsaţi să vă sărut? - Da, cum să nu, se rezolvă! Mai stă tipul pe gânduri, la care una îi zice celeilalte: - Hai să plecam de-aici, că până ne f.....*te ăsta, dăm în diabet! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 12:22 AM |
|