![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
bune! rau;ala cu doct inainte de operatie, e negru si ultimul e super.
Altele: Naufragiaza un vapor. Un pasager se apropie de capitan si-l intreaba: - Capitane, cat avem pana la cel mai apropiat pamant? - Trei kilometri. - In ce directie? - In jos...! Doua blonde mergeau pe strada, iar una dintre ele exclama: - Uita-te la cainele ala cu un ochi! Cealalta blonda isi acopera un ochi si zice: - Unde? Unde? Vine o femeie la cabinet cu nasul umflat ceva de speriat. Doctorul o intreaba: - Ce ati patit? - O albina, raspunde femeia. - S-a pus pe nasul dvs..? - Da. - V-a intepat? - N-a avut timp, ca sotul meu a si lovit-o cu lopata. Un avion rusesc se prabuseste in Alaska .. Pilotul se salveaza dar il prind americanii. La sediul CIA,interogatoriu: -Bai tavarisci, ce sistem de radiolocatie folositi voi? -!?! -Bai tavarisci, ce sistem de propulsie aveti, bai? -!?! -Bai tavarisci, daca nu ne descrii aparatura de bord ... te fac arsice! Il iau doi malaci la tabacit, dar rusul nimic. Dupa o vreme cand la un schimb de prizonieri ajunge rusul acasa il intreaba colegii: -Ia spune Ivan cum a fost in captivitate la americani? -Bai baieti , puneti mana pe carte si invatati aparatura de bord ca daca va prind americanii si nu stiti, va tabacesc de trei ori pe zi! Un tip viziteaza o fabrica de diverse produse din latex. Prima data a remarcat masina de produs biberoane, datorita zgomotului de "fssss-pac" pe care il facea. Ghidul explica: - Acel fasait este cauciucul pe care-l injecteaza, iar "pac"-ul este dat de intepatura care i se face in varf. Ceva mai incolo intra in sectia de produs prezervative. Un zgomot infernal si aici: "fsss-fsss-fsss- pac”. Intrigat, omul nostru intreaba: - Bine-bine, am inteles de ce face "fsss", dar de ce se mai aude si "pac"? - Normal, aparatul functioneaza ca si cel de produs biberoane; la al patrulea prezervativ ii trage o gaura. - Asta-i buna! Dati gauri la prezervative? - Da! Face bine la afacerea cu biberoane! Politistul care cerceta un caz de sinucidere, o intreaba pe secretara: - Dragutzo, nu stii de ce s-a aruncat seful tau pe fereastra? - N-am idee, dar era asa un om dragut si atent. Luna trecuta mi-a cumparat o blana, saptamana trecuta mi-a cumparat o masina sport, iar azi dimineata un inel cu diamant! Dupa aceea mi-a spus ca ar vrea sa se culce cu mine si m-a intrebat ce-i cer in schimb. - Si ce i-ai raspuns? - Ca aici, in birou, lumea imi da de obicei 50 de dolari.... Mi-a placut ;va trimit si voua ca e draguta si e post: SUNT UN PĂCĂTOS, PĂRINTE !!! I. Minulescu La părintele Vintilă Vine-Arvinte, c-am sfios Şi se roagă: - Fie-ţi milă De un suflet păcătos! Chiar în săptamâna mare Când tot omul e smerit Şi posteşte cu-ndurare, Uite, am păcătuit ! -Ai furat ? întreabă popa -Nu prea sfinte! Fără vrere Mi-am dat răului şi hopa În gradină c'o muiere ! -Vai de mine, vai de mine... Greu păcat ai săvârşit... Însă dacă-mi spui cu cine, Poate vei fi mântuit. -Nu pot, a răspuns Arvinte Să-mi fac chinul şi mai greu Nu pot s-o divulg Părinte Că mă bate Dumnezeu ! .......Era'naltă si frumoasă, Părul blond şi ochi de jar, Gura dulce,voluptoasă, Dinţii de margaritar... Nu cumva ai fost cu Tanţi Din Smârdan, de peste drum ? -Nu pot s-o divulg că Domnul Mă trăzneşte chiar acum ! ......Şi-avea flori la cingătoare, Trup de crin îmbobocit, Mijlocel de fată mare, Numai bună de iubit... -Poate-ai fost cu Miţa Creaţa Cea uşoară ca un fulg ? -Cere-mi tot, ba chiar si viaţa, Însă nu pot s-o divulg ! .......Durdulie, 'mbujorată, Numai cântec, numai joc, Când te-a strâns în brate-odată, Ai simţit în vine foc ! -Măi Arvinte-ai fost cu Leana Care şade pe Neptun ? -Oh! Degeaba-mi zgândări rana, Fiindcă tot nu pot să spun ! ........O comoară tăinuită, Fruct în dragoste scăldat, Toată plină de ispită, Toată plină de păcat! - Bine,du-te ,meditează, Şi vii mâine mai dispus, Domnul să te aibe-n pază! -Sărut dreapta ! Şi s-a dus . Ajungând în colţ, ca vântu' S-a-ntâlnit cu Calistrat Care ntreabă: -Ei, Prea Sfântul De păcat te-a dezlegat ? -Încă nu ! răspunse Arvinte Foarte vesel şi vioi, Dar aflai de la Părinte Încă trei adrese noi ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Va trimit ceva sa mai radeti un pic
Daca Vanghelie ar fi si poet, cam asa ar suna o poezie compusa de EL.... Intr-o balta neagra, Patru ochi luceste. Ce sa fie oare? Cred ca e doi peste. Pe un camp cu viorele Crestea numai ghiocei. Si-a venit mandrele mele Si le-a cules pe toti ei. Creste iarba, iarba deasa Perpendicular pe casa Vine calul si o paste Alta iarba se dezvolta Tara mea cu rauri multe Si cu frunze si cu flori Ai in tine-o populatie De mai multi locuitori Si din bolovani cu apa S-au format inspre apus Muntii tai de incretire Orientati cu varfu-n sus Trece lebedele-n zare. Eu ma uit, ele dispare... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E de groaza! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
E vechi,dra f actual si dragut
Mama soacra ii pune in vedere fetii regulile casei. - Mama draga, in casa aici sunt o gramada de reguli, hai sa ti le spun de la inceput sa fii pusa in garda si sa nu calci pe bec. Cele mai importante sunt astea: - cand ma vezi cu basmaua pe ambii ochi sa nu cumva sa imi cauti de vorba ca e jale; - cand ma vezi cu basmaua pe ochiul stang, sa te pregatesti deja de valiza ca e groasa treaba; - iar cand ma vezi cu basmaua pe celalalt ochi, inseamna ca trebuie sa fugi ca nu mai e de stat aici. La care fata: - Mama soacra, m-ai luat prin surprindere, mie nu mi s-a spus de nici o regula dar hai sa iti spun si eu rugamintea mea: -Cand ma vezi in bucatarie, picior peste picior, cu tigarea in mana si cafeaua alaturi,sa stii ca ma doare in cur de cum iti sta dumitale basmaua! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
O discutie între doi copii în camera lor. Băietelul către fetită
- Ce-i vei cere lui Mos Crăciun anul acesta? - O păpusica Barbie. Dar tu ? - Eu îi voi cere un Tampax. - Tampax ? Ce e asta ? - ...habar n-am , dar zic ăstia la televizor că dacă-l folosesti poti merge la plajă sau la piscina în fiecare zi, să mergi cu bicicletă, să dan sezi, să alergi, să faci o multime de lucruri... fără ca nimeni să-si dea seama! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 10-March 10 Member No.: 8,156 ![]() |
De ce e nevoie de 100 de milioane de spermatozoizi ca sa fecundeze un ovul ?
Pentru ca nici unul nu se opreste sa intrebe care e directia cea buna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) asta si pentru ca incerc sa raman insarcinata |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 99 Joined: 18-February 10 Member No.: 8,008 ![]() |
"- Eu nu vreau sa ma casatoresc cu un zgarcit ca tine! Poftim inelul!
- Unde e cutiuta?" =)) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ultimele sunt mortale! (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Parintii vin acasa, intra in camera copilului si vad
> iesind > de sub perna un colt de revista. Curiosi, scot revista si > vad > cu stupoare ca e pentru sado-masochisti. Dupa un timp > lung de gandire, tatal spune, incet: > - Eu zic sa nu-l batem.... > O femeie cauta o carte in bibloteca. > Sotul o intreaba: > - Ce cauti draga? > - Stii unde-i cartea aia 'Cum sa traim pana la 140 de > ani' ? > - Da, tocmai am aruncat-o... > - De ce ? > - Incepuse ma-ta s-o citeasca ! > Psihiatrul intreaba. > - Au mai existat in familia dumneavoastra cazuri cu boli > mintale? > - Da, acum trei ani sora mea a refuzat sa se casatoreasca > cu un american miliardar... > > Ultimul proverb: > 'Oricat de jos ar cadea dolarul, apleaca-te si > ia-l!' Cele cinci porunci ale vietii (valabile la serviciu): > 1. Sa nu gandesti. > 2. Daca gandesti, sa nu spui. > 3. Daca spui, sa nu scrii. > 4. Daca scrii, sa nu semnezi. > 5. Daca semnezi, sa nu te miri. > |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 04:39 AM |
|