![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Am pus si eu niste poze la grup (in costum de baie, sa se vada diferenta).
Tatiana, la tine chiar se vede diferenta la abdomen, arati foarte bine! (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) Pirigoce, m-am indragostit de Ares. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Melcri, o medie de 2 kg pierdute pe luna nu e rau avand in vedere ca mananci multa ciocolata si bei destul de multa bere. Mie oricum mi se pare ca arati foarte bine. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Book,sar` mana!
Las` ca nici cu tine nu mi-e rusine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Ce-mi place mie acum este ca mentin greutatea ,chiar daca de 2 ori pe saptamana mai bag si ceva neconform! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Book,am vazut pozele tale ,esti super,slaba ,nu stiu, mai vrei sa slabesti?Arati foarte bine! Ai reclamatii?
tiana,mi se pare ca esti prea slaba,poti sa mai pui un pic pe tine |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu am primit reclamatii.
Prima poza e de acum doi ani, inainte sa ma las de fumat si sa ma ingras. Apoi m-am ingrasat vreo 8 kg (poza nr. 2) si m-am apucat de Monti. A treia poza e de vara asta, dupa ce am slabit vreo 4 kg. Vreau sa mai slabesc vreo 3-4 kg sa arat iar ca in prima poza. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Nu mi se pare ca sunt grasa sau ceva, ma deranjeaza doar faptul ca am burtica. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Melcri ,ce ar trebui sa mai pun ,se face cu interventie chirurgicala(adica implanturi ) la sani,in rest recunosc nu am facut miscare ,si am nevoie pentru partea dorsala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Dar noi sa fim sanatoase,eu ma simt foarte bine asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca tu te simti bine (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) e super fain. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Piri, ochii si-au revenit dupa ce ai scos tiroida sau inainte ? Rabdare am. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc din tot sufletul de incurajari! Ochii au inceput sa isi revina abia dupa operatie. Si a fost nevoie de aproape 1 an ca sa arate normal. Sa stii ca eu si acum dupa 13 ani de la operatie iau 1 pastila de L-Thyroxine de 100 mg. pe zi. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
tiana,pot sa-ti spun ca daca faci o piscina pe saptamana o sa te simti si foarte bine si se dezvolta si muschii acolo unde trebuie;cu gimnastica la domiciliu merge foarte greu la mine (mai nou),pentru ca tot timpul gasesc diverse motive sa fac altceva ,altadata ma mobilizam mai usor si sunt bucuroasa cand a doua zi dupa piscina scad multe sute de grame.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multam frumos, Piri. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multa sanatate! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
Da, inotul e cel mai complex sport. Pacat ca nu am unde sa il practic regulat fara sa ma trezesc cu bube cine stie pe unde... Ca zau ca n-as lipsi de la balaceala! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Si eu am vrut sa ma apuc de inot, dar asa de greu ma urnesc si nici n-am curajul sa ma duc la cine stie ce bazin.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:12 AM |
|