IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 5 6 7 8 9 >  
Reply to this topicStart new topic
> Grupul Monti al utilizatoarelor eLady
melcri
post Oct 15 2009, 04:19 PM
Post #61

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

Eu merg in fiecare vineri dimineata la piscina( in statiune)la ora 10 sunt singura in bazin cel mai adesea,stau 2 ore pentru inot si 20 min pentru sauna,10 de relaxare dupa sauna si este nemaipomenit! Stiu ca sunt si ciupercute,dar fac un dus de 15 min si dau toate murdariile de pe mine jos.
Go to the top of the page

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 15 2009, 04:32 PM
Post #62

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Melcri, esti o fericita!
Si mie imi place la nebunie sa inot si sunt foarte trista ca nu avem inca un bazin acoperit in oras. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) E sportul pe care il practic cu cea mai mare placere. Cum am ocazia inot in mare, in piscine, bazine... oriunde. Si nu am lut vreodata vreo ciuperca sau ceva.

+Quote Post
pirigoce
post Oct 16 2009, 10:20 PM
Post #63

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 6,785

QUOTE(scaii12 @ Oct 15 2009, 09:20 AM) *
Si eu am vrut sa ma apuc de inot, dar asa de greu ma urnesc si nici n-am curajul sa ma duc la cine stie ce bazin.

De aia nu indraznesc nici eu sa ma duc la piscina. Mie groaza de apa din bazin.Acum vreo 5 ani am fost intr-o delegatie la Constanta si de la cadita de la dus din hotel m-am ales cu o ciuperca "superba" la talpile picioarelor. M-am chinuit vreo 4 luni sa scap de ea,cu tratament oral si local (crema). De atunci in delegatii primul lucru pe care il pun in bagaj, sunt slapi pentru dus.De atunci am ramas cu groaza de bazinele de inot.Din pacate. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Rody
post Oct 22 2009, 07:17 PM
Post #64

Incurabil

Member No.: 7,318

am si eu o intrebare:

De ce de fiecare data cand dau click pe avatrul cuiva sau vreau sa vad profilul vreuneia dintre voi imi da ceva eroare? Nu am voie inca deoarece sunt proaspat venita? Ma scuzati dar inca nu inteleg chiar toate cerintele sau ma rog toate detaliile.

+Quote Post
Diana.
post Oct 22 2009, 08:04 PM
Post #65

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sint anunturi vizibile in toate sectiunile vis-a-vis de intrebarea ta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 22 2009, 09:34 PM
Post #66

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Uite aici.
Oricum, profilurile nu contin poze personale cu noi, in general.
Ca sa intri in Grupul Monti trebuie sa ai minim 100 de postari si trebuie sa pui si tu poze. Lucrul asta il facem tocmai pentru siguranta celor din acest grup.

+Quote Post
Diana.
post Oct 23 2009, 11:14 PM
Post #67

Fondator eLady.ro

Rody, miscare faci? Vreun sport, ceva?

+Quote Post
Rody
post Oct 23 2009, 11:19 PM
Post #68

Incurabil

Obisnuiam sa fac. Am facut cam 2 ani cu mici pauze aerobic dar am suferit doua entorse la glezna si nu mai fac de un an nimic. Niciodata nu am fost slaba, doar ca am fost mai slaba decat acum. Am zis ca nu ar fi bine sa incep si cu miscare in acelasi timp cu dieta. Practic te condamni la sport pe toata viata daca faci asa si nu spun eu asta ci Mihaela Bilic, doctor nutritionist. Ma rog acum as si obosi mai repede si mi-as forta glezna mai tare fiind mai grea. Astept sa mai slabesc putin si apoi voi incepe sa fac ceva miscare. Ma gandeam ca totusi niste abdomene nu ar strica:D

+Quote Post
Diana.
post Oct 23 2009, 11:37 PM
Post #69

Fondator eLady.ro

Sincer, eu am o parere foarte proasta despre madam Biblic si ce propovaduieste ea, pentru ca scoate niste timpitenii pe gura de ti-i mai mare jalea... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Insa doamna Bilic are si un sot plastician, Constantin Stan, nume "mare", sa nu uitam asta cind ne uitam la ea si ni se pare ca arata bine... A cam slabit cam brusc doamna doctor, era plinuta bine, a disparut de pe sticla vreo citeva luni, cam putine pentru cum arata cind s-a intors.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
In plus, propovaduieste infometarea, sa ma ierte Dumnezeu si cind am mai vazut ca spunea foarte convinsa ca e bine sa reducem consumul de lactate, ca nu-s bune, dom`le, mi-o venit sa imi fac cruce cu ambele miini! Cine-o mai pus-o si pe-asta la tv! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Daca nu faci si sport o sa iti atirne carnea pe tine de numa-numa dupa ce dai jos, chiar daca esti foarte tinara si tesutul este elastic...
Daca nu vrei sa iti fortezi glezna, poti face plimbari mai lungi, la pas usor. Insa nu merge numai cu dieta si fara miscare, sa stii. Organismul uman are nevoie de sport, inima are nevoie de sport, sintem creati pentru a ne misca. Se vede din poza ca esti foarte frumoasa, ai niste trasaturi foarte faine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Rody
post Oct 23 2009, 11:41 PM
Post #70

Incurabil

Plimbari fac multe zilnic dar ma refeream la miscare mai intensiva incat sa transpir, mai astept macar o luna si apoi sa vad. Oricum mersi pentru sfaturi. Si da ai dreptate cu Bilic. Am cartea ei si nah te cam infometezi daca tii regimul care il indica ea. Eu ma duc la somn. Noapte buna.
Sweet dreams...
Mai am o intrebare:p.
Cati ani ai?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Scuze sunt curioasa, mi-am permis sa te si tutuiesc si nah dar daca nu vrei sa imi spui e ok.

+Quote Post

9 Pages V  « < 5 6 7 8 9 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 07:11 PM