![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Teo,pacat ,imi place foarte mult cum scrii.
Ai grija te rog,vremea trece pe langa noi si meritam toate sa facem si ceea ce ne dorim! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Teo, ai citit si comentariile? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ioooi amuzant scris Teo, dar eu nu as putea sa suport ifose de-astea, l-as pune imediat la colt! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Esti o sfanta...(IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Da de unde Cindy (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nu sunt o sfanta. Doar o femeie. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am citit comentariile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Demonstreaza ca nu numai eu am trecut prin "criza". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Teocris: Sep 29 2009, 02:02 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Teo, foarte bine punctat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Dar criza asta casnica a barbatilor, nu tine doar o perioada, ci tine toata viata, iar uneori daca femeia nu mai stie sa tina fraurile, se duce totul dupa cum vrea el, si anume de rapa. Cert e ca nu imi doresc un astfel de om langa mine. De la: " de ce te imbraci decoltat " si pana la batai, injuraturi nu e decat un pas. Femeile nu trebuie sa uite niciodata ca sunt femei, ca trebuie sa se respecte, ca trebuie sa aiba incredere in ele si ca trebuie sa fie pe picioarele lor. Felicitari celor care reusesc sa faca asta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Doamne Dumnezeule! De anul trecut din septembrie suntem in criza? Vai de nervisorii mei (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Stie cineva cand se termina criza asta ca m-am saturat de ea ca de mere acre (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
City multumesc pentru aprecieri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Teo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Le meriti. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 06:03 PM |
|