![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Meniul meu de azi:
MD - un iaurt mare 0.1% grasime P - vinete cu maioneza + ardei gras verde C - falafel cu salata de legume (varza, castravete, rosie) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna ziua la toata lumea!
Iaca si meniul meu: Sambata: MD - doua oua ochiuri, branza de vaci 0.1% grasime, ardei gras verde P - un carnat de casa si o felie de friptura cu sos de rosii + pepene murat C - un mar Duminica: MD - doua oua fierte, o bucata de lebar de casa si rosii P - ciorba de legume cu oase de porc + ardei iute G - un pumn de seminte de floarea soarelui (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) C - friptura de porc cu sos de rosii + muraturi azi: MD - fulgi de ovaz cu lapte degresat P - o felie de telemea, o bucata de lebar si trei rosii G - un mar C - ciorba de legume cu oase de porc + ardei iute In ciorba de legume am pus si un morcov. Cantitatea de morcov si patrujel radacina in comparatie cu cantitatea de zeama este infima, deci nu le-am ocolit cand am mancat ciorba. In ciorba am mai pus: telina, radacina de patrunjel, ardei gras verde, brocoli, suc de rosii facut de mine, oase cu carne, leustean. Acum sa-mi ziceti, am calcat rau pe langa drum? |
|
|
![]()
|
|
Nu mai tine nimeni dieta cu mine?
Meniul meu de azi: MD - fulgi de ovaz cu lapte degresat P - l-am uitat acasa, prin urmare nu mananc nimic (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) C - gulas fara cartofi si fara galuste, numai carne, carnat si sos bun + muraturi |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata!
Meniul meu de ieri: MD - fulgi de ovaz cu lapte degresat P - o bucata de lebar + masline C - paste integrale cu ciuperci si sos de rosii Meniul de azi: MD - fulgi de ovaz cu lapte degresat P - doua mere C - Chili con carne |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ai , ai, ai ce pofta mi-ai facut de un chili!!!
|
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata!
Am facut aseara Chili con carne si am respectat reteta intocmai. Mi-a iesit buna, dar are foarte multa zeama si a iesit foarte multa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Asa trebuie sa iasa? Ca o ciorba deasa? Eu de la prima citire am zis ca e prea multa zeama adaugata (2L) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dupa gustul meu, ar fi fost de ajuns 700ml. Meniul meu de azi: MD - o felie de telemea, doua rosii si un castravete P - o bucata de lebar + masline G - un mar mare C - Chili con carne ca trebuie terminat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Meniul meu de azi:
MD - doua oua ochiuri + telemea + o lingura de smantana 12% + rosii P - varza calita + ardei iute C - ciorba de oase cu legume Azi fac lapte de soia si painica filozofala. Tineti-mi pumnii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 6-February 12 Member No.: 10,966 ![]() |
ouale ochi le faci cu ulei sau in super tigaie care nu necesita? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Le prajesc in ulei.
Ieri am facut painica filizofala. A iesit foarte buna si nu am muncit la ea deloc :hihi: I-am facut si poze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azi am facut si lapte de soia. Mirosul nu ma da pe spate si parca nici gustul :-s , dar ii mai dau o sansa mai tarziu. Meniul de azi: MD - vinete cu maioneza + painica filozofala G - patru ligurite de miere - imi era o pofta de dulce, ceva de speriat :mhm: P - varza calita cu fasole rosie - neasteptat de buna combinatie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) C - snitele de pui in manta de tarate (tarate, oua, faina integrala, seminte in) cu muraturi |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cu mierea e bad, bad, bad... ai jubelit-o rau acolo.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:13 PM |
|