![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna seara (ca deja e intuneric)! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Meniul meu pe azi: d: paine integrala cu tarate cu magiun si niste iaurt0% p: paste integrale cu sos de rosii si busuioc, usturoi(fara ulei) g: 3 cuburi cioco 85% caco s: fructe (mandarine,portocale)si poate o cana de lapte Fides iti doresc toata sanatatea din lume si iti doresc sa fii cat mai puternica, toate trec. Ai sa vezi ca nu va fi chiar asa rau in final. Mai bine nu te mai stresa atata. Incearca sa iti concentrezi atentia pe lucrurile pozitive din viata ta! V-am pupat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Va multumesc foarte mult pentru sustinere, fetelor! Nici nu stiti cit conteaza... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Piri, Sylvie, am mutat posturile cu caderea parului la Caderea parului provocata de bolile tiroidei si/sau medicamente, Grup de sustinere. Daca ati vrea sa continuam acolo, v-as ramine recunoscatoare! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Ieri,D kiwi,cafea cu lapte0,1%.fulgi de ovaz cu lapte0,1%
P mazare mancare cu 2 ochiuri,gogosari in otet,fasole frecata cu ulei,usturoi,ceapa,un pahar de vin rosu sec ,cafea cu lapte0,1%,cioco 3 patratele C mozarella cu 2 rosii mai tarziu mere Azi,D kiwi,cafea cu lapte,vasa 3 felii cu magiun fara zahar P mazare cu ochiuri,salata de rosii,castraveti,fasole frecata cu ceapa ulei,usturoi,gogosari in otet,cafea un pahar de vin rosu sec,cioco 3 patratele G fructe probabil |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Azi:
d: kiwi la trezire si 20 min dupa portocala,mar,para cu fulgi de ovaz si scortisoara si putin iaurt0% g: 3 cubulete de cioco 85% si niste nuci (vreo 5) p: pulpa de pui la cuptor, sunculita, oua ochi(fara ulei), ceapa verde +o portocala s: branza 0% cu o portocala si o gura de iaurt0% Stiu ca am mancat mai mult azi decat de obicei, dar a fost conform ceea ce e bine. O seara placuta tuturor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am uitat sa precizez la cina cele 2 smochine deshidratate. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Gustarea la cat timp dupa mic dejun ai luat-o?
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Ieri:
D: niste wasa cu branza P: ciorba de fasole boabe, muschi umplut cu legume si sos olandez G: cioco C: peste afumat cu cascaval si masline Si dupa cina am baut vin fiert. |
|
|
![]()
|
|
La vreo 3-4 ore. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ...poate ca nucile nu trebuia sa le mananc avand in vedere ca au grsimi, dupa un mic dejun glucidic...
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pai si ciocolata are grasimi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cred ca e ok, de acum incearca sa lasi vreo 4 ore inainte si dupa o masa glucidica si lipide, zic eu. Scaiut, vinul fiert l-ai facut tu? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) This post has been edited by bookaholic: Nov 30 2009, 01:32 PM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Tata l-a facut, ca el se pricepe tare bine la asa ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Azi D kiwi,cafea cu lapte0,1%,vasa cu magiun
P mazare cu somon rondea la gratar cu mujdei de usturoi,fasole boabe frecata cu ulei,usturoi,ceapa,un pahar de vin rosu,cafea cu lapte0,1%,cioco3 patratele) C mandarine,o portocala,mere |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:59 AM |
|