![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am adormit, bre, la film, ca babebele... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Am halit juma de ananas. Am ajuns acasa la 9 de la munca, unde evident ca am avut o zi de rahat si am tipat la unu din sefi. Spre norocul lui nu a comentat. Dat fiind faptul ca mi-au venit si musafirii, la ce draci aveam calare pe mine, cred ca ii spargeam capu. Voi ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu astept sa i se fiarba copanele Arei, ca tre sa ii dau de haleala si intre timp belesc ochii pe forum.
De ce ai tipat la ala? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ti-o mincat ficatii? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mi.a amestecat niste programe si am incarcat aiurea. Si daca nu vedeam la timp, spargeam tot in laser ca se lovea. Si a venit sa ma intrebe foarte senin daca e totul in ordine. Si m.au apucat dracii si am tipat ca nu e nimic in ordine ca vine el si se uite si le amesteca si incarc aiurea.. a plecat chitic. Nu a scos un sunet
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Era vinovat, de-aia! Bine i-ai facut! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) ca dupa aia, evident, totul s-ar fi spart in capul tau, nu intr-al lui!
|
|
|
![]()
|
|
Gata, ma culc!
Noapte buna, ne auzim maine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Noapte buna, Albi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Sunt plina de draci...M-am saturat de tot!
|
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata!
Da ce ai fata asa de dimineata? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 11:27 AM |
|