![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata!
Nu-mi merge wireless-ul. Is suparata! Pai altceva nu prea am de facut decat sa stau. Nu prea imi vine sa profit de zile din astea, ca e nasol cu banii. Sper sa imi scot macar banii de chirie luna asta... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata! Ma doare capul si am si pe unii deasupra, cred, care renoveaza ceva, ca se aude o bormasina sau ce Doamne iarta-ma o fi, care-mi face creierii varza!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Fides, la mine in cladire se aud bormasini si pickamere de cand ne-am mutat aici, din aprilie. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) In alta ordine de idei, sunt depresiva rau....cred ca e si perioada asta a sarbatorilor de vina.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Welcome to the club. Azi sint ca o curca plouata.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am racit, in pana mea!
Azi am sedinta foto si o facem in stilul anilor 40. M-a incantat initial ideea dar azi mi-a pierit cheful... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu nu sunt deprimata. Sunt cu nervii la pamant.
|
|
|
![]()
|
|
E ceva in atmosfera... Nu se explica altfel!
|
|
|
![]()
|
|
Eee nu se explica. Se exlica. Am ajuns la sfarsitul anului, si am constatat cu stupoare ca nu am facut nimic anul asta. Nimic bun! A trecut pe langa mine degeaba. De fapt nu degeaba. In defavoarea mea...
|
|
|
![]()
|
|
Nu cred ca cineva poate sa spuna ca 2009 a fost un an bun, asta in caz ca ne consoleaza cu ceva... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu senzatia asta am avut-o de vreo 4 ani incoace, so... m-am obisnuit! (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Incerc si eu sa fac caz de necaz! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) |
|
|
![]()
|
|
Stai sa vezi aici haz de necaz. Mi se termina butelia si nu am bani de alta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:59 AM |
|