![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pun si eu o intrebare idioata: Site-urile .eu sunt la fel ca cele .ro ? Mi-a zis cineva ca sunt destinate doar uniunii europene si ca google le gaseste sau le va gasi mai repede.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Da, si ciocolata invelea staniolul in marmota... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum, acuma toata lumea se pricepe la pozitionarea in serp, de nu stiu de sa lesin de ris sau de plins. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Extensia e mai putin importanta. Aia e extensie pentru nume de domeniu, nu site. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Siteul e facut din fisiere. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Merci pentru luminare. dar de ce sunt atatea extensii daca nu-s importante? Ca sa existe mai multi de x care-si fac site-uri pe extensiile astea? Adica nume disponibile de domeniu mai multe?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca-ti spun ca o sa apara soon si domenii care sa aibe diacritice o sa intelegi... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Nu sint asa de importante pentru pozitionare, cu brandul e altceva. Poti sa ai un brand si sa nu te intereseze pozitionarea (vezi coca cola, par examplu). And guess what: numele de domeniu e important, insa poti sa bati cu un site care nu are cuvinte cheie in nume siteuri care au. Ca pozitionarea depinde de tispe factori, nu doar de unu`. |
|
|
![]()
|
|
Era doar o curiozitate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fetili, am machiat cu MAC. Sunt cam dezamagita de fardurile de pleoape. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Au exact consistenta pe care eu nu o sufar. Trebuie sa dai cu pensula de cateva orio peste ele ca sa iei cantitatea de fard necesara. Comparabil cu MUFE la care dai doar o data, maxim de 2 ori ca altfel e prea mult fard pe pensula si pica. Sunt dezamagita de ele. Nu ma asteptam. Poate-s mai tasate si asta e motivul dar eu cred ca se consuma mai mult produs. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu mananc inghetata (fara zahar!) (IMG:style_emoticons/default/yu.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Ma doare bila (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si mi-e greata. In rest, sunt bine.
|
|
|
![]()
|
|
`Neata! Szi, cum ai dormit?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Foarte prost. Am visat numai tampenii toata noaptea. Absolut horror!
Tu? |
|
|
![]()
|
|
N-am dormit pina pe la 4 dimineata... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 12:40 PM |
|