![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Noi ne strangeam fetele si ii frecam pe baietii din clasa, sa ne razbunam. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar ne era frica de aia mai mari, ca stateau la poarta si aia nu glumeau deloc. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici mie nu-mi placea smotocitul cu zapada al baietilor, insa pentru ca eram afurisita de mica, nu indrazneau! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Insa cea mai frumoasa amintire de iarna e cind m-a pupat prima data un baiat. Aveam hainuta alba de blana de iepuras, afara ningea, eram in parc si catedrala era luminata, era pe inserat si ... m-a luat in brate si m-a invirtit de un milion de ori...si zburau la fulgi in jurul nostru... Ca-n povesti!
Eh. ce vremuri. Am fugit, tre` sa fac niste cumparaturi la urgenta!!! V-am pupacit! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Wow, Diana, chiar ca parca-i desprinsa din povesti amintirea ta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Uffff ! Am ajuns si eu si masina acasa, cu chiu cu vai. Cred ca maine nu mai am curaj sa plec cu ea.
Ninge ca-n povesti afara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am primit cadou de Craciun (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Un Alien! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apoi am mers la o pizza si acum imi fac o baie cu spume. Aici ninge de zici ca vrea sa ne ingroape.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Szi, sa-l porti sanatoasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa-l folosesti sanatoasa, Szi!
Pink, sa fi fost acolo... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! P-aci a nins toata noaptea si acum nu prea se circula.
aaaa... si sa nu uitam numaratoarea inversa: 8 zile pana la Craciun |
|
|
![]()
|
|
Pe la noi s-a oprit ninsoarea, slava Domnului si se circula destul de bine, strazile sunt relativ curatate.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:37 PM |
|