![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu trebuia sa fac peste, insa cind am venit am zis sa ma duc prima data la vecina (e o doamna in virsta care mi-i draga tare!) sa ii duc prajitura. Si saraca nu se simtea bine (e operata pe cord si a mai facut si citeva accidene vasculare) si sotul ei e si el in virsta si surd... si am intirziat ca el e totar neajutorat si ea in pat, m-o rugat sa ii fac ceai, am venit la mine, am facut ceaiul, i l-am dus si am mai stat vreo 20 de minute cu ea, ca ii era tare urit... Si iaca ca am ramas cu pestele curatat, o sa il fac miine, ca Injerul a mincat. Acum sa vad ce minc si eu.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ce fac fetele? (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif) Nu mi-e somn deloc, cred ca ma bag la un joc ceva.
Azi fu o zi tare ciudata pentru mine... (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De ce, Book? Ce s-a intimplat? Eu am bagat noiste chestii in cuptor, sa vedem ce-o iesi!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Nu s-a intamplat nimic, doar ca am cunoscut o femeie tare ciudata, apoi am fost la spital, am vazut oameni cu masti pe fata... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Eu sunt mai daramata decat ieri, daca era posibil asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am nevoie de concediu urgent!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Pai cu pasi repezi se apropie Craciunul, banuiesc ca o sa ai concediu atunci. Gandeste-te ca trec repede si incearca sa ai ganduri optimiste Szi.
Ce frumos Fides! La mine pe scara, majoritatea sunt niste acrituri(indiferent de varsta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Cred ca o sa plec acasa cu un autocar, pentru ca nu mai gasesc avion convenabil nici ca pret nici ca perioada. Is din ce in ce mai daramata cu "pisicu" O zi buna eladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
O zi buna, ladies!
Albi, capul sus, nu se stie niciodata de unde sare iepurele... |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Cam liniste pe-aici! Unde-s fetili?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu sunt pe aici, ma simt cam balonata, sunt inainte de perioada nefasta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) La si jumate o tai spre casa.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 04:52 PM |
|