IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXXIII, Discutii ca-ntre fete, muzici, chestii "da fete"
Globetrotter
post Dec 16 2009, 04:25 PM
Post #301

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Scaii, imi facusi pofta de cafea asa ca facui o pauza de la licenta si bag o cafea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si ma uit pe fereastra cat de alb e totul. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

This post has been edited by Book: Dec 16 2009, 04:26 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
scaii12
post Dec 16 2009, 04:27 PM
Post #302

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 7,004

Eu mereu am pofta de cafea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Numai ca de cand am inceput Monti ma cam limitez la una pe zi, dar si inainte incercam sa nu exagerez ca stiam ca nu face bine

Apropo, cum merge licenta, Book?

+Quote Post
Globetrotter
post Dec 16 2009, 04:33 PM
Post #303

Bookaholic

Ah, eu beau din cand in cand... nu in fiecare zi. Dar eu ma culc tarziu de tot oricum.
Merge bine, scaii, mersi de intrebare. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
Tocmai ma mai uitam odata pe cea de la geografie (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) , si dupa ce termin pot sa spun ca e finalizata si ma duc cu ea la profesoara sa imi dea verde la tras. (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) La litere tot astept un mail de la profesoara de cateva saptamani... si nu mai vine. Dar mai am vreo 30 de pagini de facut si mai e timp pana la inceputul lui februarie. Asa ca e ok.

+Quote Post
Rody
post Dec 16 2009, 04:37 PM
Post #304

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Iacata-ma si pe mine pe aici:)).
Doamne ce frig e aici. A intrat in mine un frig dinala ca parca cu cat ma incalzesc mai tare cu haine groase cu atat ma trec mai tare fiorii:)). Cred ca o baie buna ar fi solutia. Imi pare bine sa va vad pe aici. Credeam ca ati disparul ca nu v-am mai prea vazut pe la Monti. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ps: Am racit (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am avut azi 3 ore de laborator la botanica farmaceutica si ma crezut ca mooooooooooooooooooooooooooor. Efectiv nu mai simteam frig, ci durere. Nu mai vorbesc ca am consumat 2 pachete de servetele cu atata stranutat:(

+Quote Post
Globetrotter
post Dec 16 2009, 04:40 PM
Post #305

Bookaholic

(IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif) De disparut nu disparem, fii fara grija.
Eu n-am prea scris la Monti ca am mancat putin cam aiurea. Adica migdale, ciocolat neagra, inghetata fara zahar... tot felul de prostii, in fiecare zi. (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)
Am vazut ca lipseste pirigoce de ceva vreme si inca cateva fete care mai scriau... Nu stiu ce-o fi cu ele.
Rody, tu la ce facultate esti? Nu sunt incalzite salile?

+Quote Post
Rody
post Dec 16 2009, 04:51 PM
Post #306

Incurabil

Da salile sunt incalzite, dar nu aveam curs la Facultate ci laborator care e in alta locatie si e o ca o camera care sa dierct in curte unde caloriferele nu incalzesc nici peretii. E gresie pe jos si cu caloriferul electric langa profa toti dardaiam. Mna eu sunt rea de frig ce e drept. Vremea e putin mai rece, la fel si nasul meu:P. Stranut de vreo 10 ori si abia apoi respir:)). Eu sunt la Facultatea de Farmacie, insa doar cursurile si unele laboratoare le tinem la Facultatea de medicina. Mai avem alte lab dincolo unde e cam nasol din punct de vedere al incalzirii.

Chiar asa...e care va dintre voi din Oradea?
Si cand ma gandesc ca vroiam sa merg la Bucuresti la facultate, insa am renuntat din cauza problemelor cu raul de aglomeratie etc...Cam un an am suferit si inca ma mai deranjeaza:(

*careva

+Quote Post
Globetrotter
post Dec 16 2009, 04:56 PM
Post #307

Bookaholic

Ce aiurea, sa va puna sa veniti in conditii din astea! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Esti de la Oradea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce frumos, nu cred ca mai avem fete de pe-acolo.

+Quote Post
Rody
post Dec 16 2009, 05:02 PM
Post #308

Incurabil

Da chiar ii ziceam la profa...: cu tot respectul, abia astept sa merg acasa:)))

+Quote Post
Globetrotter
post Dec 16 2009, 11:29 PM
Post #309

Bookaholic

Unde este toata lumea? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Eu n-am nici un chef sa fac ceea ce trebuie sa fac, asa ca frec menta de ceva vreme... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Cindyyyyy!!!! Ce mai faci? Te vaaaad. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Rody
post Dec 16 2009, 11:32 PM
Post #310

Incurabil

Io-s aci:))) daca are vreo importanta:P

Ps: tocmai am citit dincolo si neah nu invat azi...stii tu vorba aia: si maine e o zi:D. Si ms pt complimentele secundare:))

+Quote Post

99 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 05:32 PM