![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cindyyyyy!!!! Ce mai faci? Te vaaaad. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ma vezi, ma vezi, cum dar cuum??!?? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu sunt invizibiloasa. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pai e un singur user care sta mereu pe invisible... tu! (IMG:style_emoticons/default/spiteful.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, ma gandeam ca asta m-a dat de gol (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Desi ma gandeam ca poate ai depistat vreo cale de a vedea si invizibilosii, Fides stiu ca poate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu la ora asta deja incep sa prind energie, cred ca ma apuc sa fac curatenie cateva ore. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si eu am energie dar parca de curatenie nu-mi vine sa ma apuc.
La smecherii 'calculatoresti' nu ma pricep, don't worry. Doar spiritul meu de observatie. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Iar ninge afara. E asa de frumos, zapada e luminata. (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) This post has been edited by Book: Dec 17 2009, 12:34 AM |
|
|
![]()
|
|
Noh, ma mai apuca pe mine astfel de impulsuri pedante, in special noaptea. Acum vreo 2 saptamani mutam cu greu aragazul, frigiderul din bucatarie, canapelele sa pot sa spal si da cu aspiratorul dupa toate! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apoi au urmat toate geamurile. Nu sunt eu prea ordonata dar si cand ma apuca...sunt tipicara rau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Tu ce faci pana la 3-4?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Da, cunosc sentimentul... Si eu sunt perfectionista, cand ma apuca trebuie sa fie toate terminate!
Pai ce sa fac... nu pot sa dorm. Imi pun ceasul sa ma trezesc pe la 12, ca altfel n-as mai dormii deloc. (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Uite, acum pierd vremea pe calculator. As avea ce sa fac dar parca nu am chef la ora asta. |
|
|
![]()
|
|
Cheama-ti iubitul sa iti insenineze insomniile! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Spune-i ca face parte din fisa postului de iubit!
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Neee... n-am chef. Acum citeam bancuri.
Stai ca se trezi si Pink! Copii din ziua de azi... Pai pe vremea mea... lumea dormea noaptea. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) This post has been edited by Book: Dec 17 2009, 01:11 AM |
|
|
![]()
|
|
Apropo, uitasem intrebarea cea mai importanta...ce zodie e?! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna seara, fetelor. Si mie mi-a fost somn toata ziua. raceala vad ca mi-a trecut pentru moment. mai rau e ca mamei ii e din ce in ce mai rau. Maine trebuie dusa la doctor neaparat.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:48 AM |
|