![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Nu cred c-as putea sa descriu starea de "bine" pe care o am
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Eu pregatesc pranzul acum. Fac niste pulpe la gratar, am calit niste varza si pt bf niste cartofi prajiti:D
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna, fetelor! Ce faceti?
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Salutare. Eu acum ma trezii! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Scaii, ce ai de nu te simti bine? Teo, Szi, si celorlalti care intra in vacanta, concediu placut. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce planuri aveti? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu pe la 12. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Psihic nu ma simt bine. Ma macina serviciul.
Fetelor un concediu cat mai placut va doresc!!! Sa va odihniti, sa va distrati, sa faceti exact ceea ce vreti voi ca sa va intoarce cu bateriile incarcate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Multumesc, dar mai am si maine. Cale lunga... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Gata, pentru mine a inceput concediul. Am avut o zi infernala, ca am avut multe de rezolvat. Maine plecam la Bran, pentru petrecerea de Craciun, dar ma simt asa de obosita, ca nu prea mai am chef. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Plus ca nu imi incap hainele in bagaj.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara!
Acum am parcat masina,am venit pe o ceata de la timi,bine ca era uscat pe jos(erau -7 grade (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) ). Concediu placut celor care pleaca,eu nu am decat liberele de sarbatori (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .Da`noi sa fim sanatosi! Maine dimineata imi pun copila pe microbuz,pleaca la Arieseni,e nerabdatoare sa se dea cu sania ! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara, Tiana! Si aici e un frig de crapa pietrele. Desi sint numai -6°C, insa ne-am dezobisnuit noi de iarna adevarata...
Si eu tot "aproape liberele" de sarbatori am, asa ca ne putem lua de mina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:32 AM |
|