![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu sunt foarte happy ca mi-am cumparat chestii dragute pentru casutza mea: perdele, covoare si masina de spalat. Imi plac toate foarte mult, dar mai ales perdelele, sunt rosii cu 2 trandafirasi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imi place casutza mea! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Vremea de afara e groaznica, eu am chiulit de la serviciu astazi, maine va trebui sa recuperez... |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetele din Bucuresti, e o expozitie de fotografie "Trei dintre oameni" pe data de 21 decembrie - 3 ianuarie 2010, la Orange Concept Store. Una dintre fotografiile la care am lucrat eu impreuna cu Ioan Nicolae (doar de asta am aflat eu, daca or mai fi surprize nu stiu) va fi expusa:
(IMG:http://www.ioannicolae.ro/gallery/projects/nicoleta_macarencu/my_bright_side.jpg) E vorba de Nicoleta Macarencu (top modelul). Sunt foarte fericita si eu merg la deschidere. Poate va faceti timp si veniti si voi si mai stam la un suc. Si am mai aflat o veste buna. Un portret lucrat de Florin Constantin impreuna cu mine a fost nominalizat in primii 10 la Fotograful Anului la categoria "portret". Link nu cred ca pot pune dar daca dati search pe google "fotograful anului" gasiti primul site. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Felicitari, Pinkule!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumeeesc! E primul lucru mai important care mi s-a intamplat in anul asta mizerabil. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pink, ce taree! Bravo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) As veni si eu daca as sta in Bucuresti!
Cindy, pozeee! Ce-mi place ca avem vesti bune pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Pe mine ma cam doare capul si gatul... sper sa nu ma imbolnavesc. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) P.S. Incredibil cata lumina este afara la ora asta. Cred ca din cauza ca ninge... (IMG:style_emoticons/default/thumb_yello.gif) This post has been edited by Book: Dec 18 2009, 02:52 AM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Poza e foarte misto, Pink si felicitari pentru nominalizare (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) . Pe aici este furtuna de azi noapte si acum abia am ajuns la munca. Tot orasul e ingropat, dar nici c-am vazut vreo masina de deszapezire.
Distractie placuta Szi! Mai sunt cateva zile bune pana la Craciun, asa ca o sa ai timp sa te si odihnesti ca sa fii in forma. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Toate lumea a plecat deja in concediu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonsoir! Nooo, ce concediu? Am avut activitate febrila astazi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Piri! Frumoasa ipostaza in care ati pozat-o,buzele sunt foarte expresive,spranceana de asemeni care impresioneaza si in final ochiul frumos machiat;um machiaj nestrident si aproape natural.
E extraordinar peisajul de afara;am lasat masina si m-am plimbat zilele astea incolo si incoace prin ninsoare.Sunt nascuta iarna si o iubesc mereu;imi plac sarbatorile de iarna mai mult decat orice si ma cuprinde o mare bucurie in preajma lor.Va doresc SARBATORI FERICITE! |
|
|
![]()
|
|
Unii mai trebuie sa si munceasca, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:35 AM |
|