IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXXIII, Discutii ca-ntre fete, muzici, chestii "da fete"
Cindy
post Dec 17 2009, 10:38 PM
Post #351

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu sunt foarte happy ca mi-am cumparat chestii dragute pentru casutza mea: perdele, covoare si masina de spalat. Imi plac toate foarte mult, dar mai ales perdelele, sunt rosii cu 2 trandafirasi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imi place casutza mea! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Vremea de afara e groaznica, eu am chiulit de la serviciu astazi, maine va trebui sa recuperez...
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Dec 18 2009, 01:22 AM
Post #352

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Fetele din Bucuresti, e o expozitie de fotografie "Trei dintre oameni" pe data de 21 decembrie - 3 ianuarie 2010, la Orange Concept Store. Una dintre fotografiile la care am lucrat eu impreuna cu Ioan Nicolae (doar de asta am aflat eu, daca or mai fi surprize nu stiu) va fi expusa:
(IMG:http://www.ioannicolae.ro/gallery/projects/nicoleta_macarencu/my_bright_side.jpg)
E vorba de Nicoleta Macarencu (top modelul). Sunt foarte fericita si eu merg la deschidere. Poate va faceti timp si veniti si voi si mai stam la un suc.
Si am mai aflat o veste buna. Un portret lucrat de Florin Constantin impreuna cu mine a fost nominalizat in primii 10 la Fotograful Anului la categoria "portret". Link nu cred ca pot pune dar daca dati search pe google "fotograful anului" gasiti primul site.

+Quote Post
Diana.
post Dec 18 2009, 01:34 AM
Post #353

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Felicitari, Pinkule!

+Quote Post
Bia
post Dec 18 2009, 01:36 AM
Post #354

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Multumeeesc! E primul lucru mai important care mi s-a intamplat in anul asta mizerabil. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Dec 18 2009, 01:47 AM
Post #355

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Pink, ce taree! Bravo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) As veni si eu daca as sta in Bucuresti!
Cindy, pozeee!
Ce-mi place ca avem vesti bune pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
Pe mine ma cam doare capul si gatul... sper sa nu ma imbolnavesc. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
P.S. Incredibil cata lumina este afara la ora asta. Cred ca din cauza ca ninge... (IMG:style_emoticons/default/thumb_yello.gif)

This post has been edited by Book: Dec 18 2009, 02:52 AM

+Quote Post
scaii12
post Dec 18 2009, 09:07 AM
Post #356

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 7,004

Neata! Poza e foarte misto, Pink si felicitari pentru nominalizare (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) . Pe aici este furtuna de azi noapte si acum abia am ajuns la munca. Tot orasul e ingropat, dar nici c-am vazut vreo masina de deszapezire.
Distractie placuta Szi! Mai sunt cateva zile bune pana la Craciun, asa ca o sa ai timp sa te si odihnesti ca sa fii in forma.

+Quote Post
scaii12
post Dec 18 2009, 05:25 PM
Post #357

Obsedat

Toate lumea a plecat deja in concediu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 18 2009, 05:40 PM
Post #358

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bonsoir! Nooo, ce concediu? Am avut activitate febrila astazi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
melcri
post Dec 18 2009, 05:46 PM
Post #359

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

Piri! Frumoasa ipostaza in care ati pozat-o,buzele sunt foarte expresive,spranceana de asemeni care impresioneaza si in final ochiul frumos machiat;um machiaj nestrident si aproape natural.
E extraordinar peisajul de afara;am lasat masina si m-am plimbat zilele astea incolo si incoace prin ninsoare.Sunt nascuta iarna si o iubesc mereu;imi plac sarbatorile de iarna mai mult decat orice si ma cuprinde o mare bucurie in preajma lor.Va doresc SARBATORI FERICITE!

+Quote Post
scaii12
post Dec 18 2009, 05:47 PM
Post #360

Obsedat

Unii mai trebuie sa si munceasca, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 10:35 AM