![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si eu sunt nascuta iarna. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Melcri, despre ce poza vorbesti?
Eu acum ajunsei acasa, zgribulita. Nu mancai nimic azi. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Poza? Ce poza? Vreau sa vad si eu poza!!!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Aah, stai ca m-am prins.
Melcri, cred ca vorbesti de poza lui Pink. Dar nu ea a pozat-o, ea a facut machiajul. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Mai SCUZE !Da e vorba de PINK am dat-o-n bara.Eram cu un ochi pe crema de cremsnit care oricum s-a facut cocoloase( am scos-o eu cumva) si ganditi-va ca brusc mi-am adus aminte ca m-am adresat lui Piri am deschis calc si am vazut ;inca o data scuze
Bime am inteles ca nu ea a pozat-o,dar am apreciat totul |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna seara, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Toate sunteti in forma. Si eu sunt nascuta iarna si cum dau de frig sau de zapada ma pleostesc imediat si fug la caldura. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pe cat mi-a fost de frig inainte pe atat imi este acum de cald...mai ales dupa ce am facut poze la cercei:)) (IMG:style_emoticons/default/cookies28.gif)
Apropo...eu sunt nascuta in toiul verii! (IMG:style_emoticons/default/fishing1.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ce zodie esti?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
LEU!
Inca unul dinala convins:)) (IMG:style_emoticons/default/rungun.gif) ...Vai deci asa imi plac figurinele astea. Asa bine ma distrez cand le vad:P |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oh, Rody a descoperit zimbaretii... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ma bag in pat si de data asta nu mai uit sa spun noapte buna. Sa aveti un somn usor, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:18 AM |
|