![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si tie Pink! Cum se mai simte mamica? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Toate sunteti in forma. Si eu sunt nascuta iarna si cum dau de frig sau de zapada ma pleostesc imediat si fug la caldura. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In forma?!? Eu sunt vai de capul meu, ma deprima rau de tot vremea asta degeneranta. O sa ma incui in casa pana rasar primii ghiocei (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai si pe mine ma deprima vremea urata, mai ales frigul... daca dureaza prea mult. Dar asa, sa stau in casa la caldurica si sa ma uit pe geam cum ninge sau ploua... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mda, azi am degerat la propriu in drum si la plecare de la munca. Am circulatia periferica proasta si efectiv nu mai imi simteam picioarele. M-a busit plansul.
Sa nu mai vorbesc de traficul in Buc, pe vremea asta, mai repede ajungi pe jos undeva decat cu masina, asta bineinteles daca nu te transformi in stana de gheata meanwhile. |
|
|
![]()
|
|
Si eu ma plimbai azi pe afara, si chiar pe jos. Dar ma imbrac foaaarte gros, mai ales la picioare, si imi fu chiar bine. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Ia-ti cateva perechi de sosete dintr-alea groase, de iarna. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu m-am plimbat nitel prin frig si mi-a placut sa simt ca imi ingheata nasul si picioarele. Am sitit ca traiesc.
Ma duc la culcare. Pupici si noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
Noapte buna, Fides! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN0460.jpg) This post has been edited by Book: Dec 19 2009, 02:32 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neaaaata! Adica buna ziua!
Foarte faina poza, Book! Ce fac fetele? Stiti ceva de Albi? Ca nu a mai dat nici un semn de viata de aproape o saptamina!!! Oare ce-o fi cu ea... ca ma ingrijoreaza! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Hello everybody!
Sa aveti o zi infloritoare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu ma pun la curatenie ca numa bine sunt singura acasa si fac linistita cum vreau fara sa ma streseze nimeni (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif) |
|
|
![]()
|
|
Si eu sint in smotru.
Pe unde o fi Albi?! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:26 AM |
|