![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Am terminat cu dormitorul E luna si bec. Am pus lenjerie de pat rosie, e in ton cu perdeauan care e rosu cu auriu. Cam rosu totul, dar e mai romantic asa. Iti da o senzatie de bine. Mie cel putin imi da..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Mna ca trec la baie..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
hello fetele!si eu am fost in curatenie azi!nu stiu ce a fost cu mine, dar am avut chef azi de treaba.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am smotruit toata dimineata. mamica si-a mai revenit un pic si azi a vazut ca nu imi mai vad capul de vase si de facut mancare si curat si a venit sa ma ajute. M-am suparat un pic pe ea dar s-a plictisit de stat in pat de-o saptamana. Are pneumonie si mi-e teama sa nu o intoarca boala. Azi totusi i-a scazut febra. pare mai vioaie dar nu poate sa stea mai mult de o ora la verticala. Oboseste repede. De cand nici nu mai fumeaza i s-a luminat tenul atat de frumos. Desi bolnava e mai frumoasa cu tenul alb si ochii ei verzi. Sper sa lase tigarile de tot. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
sper sa se faca bine mamica ta.eu am avut si inca mai am bronsita,dar ma refac repede.vremea asta nu ne prieste. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hielau fetele! Fetele, e rau cu boala la plamini, tatal meu numai ce a fost in spital cu pneumonie... Sa aveti grija de voi si de ai vostri si insanatosire cit mai grabinica!
Rody, lenjerie rosie?! Oaaaau, ce secsos! M-am apucat de prajiturit astazi. Mie nu-mi da pace gindul ca nu stiu nimic de Albi! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pink insanatosire grabnica mamei tale! Sa aiba grija ca nu are sens sa se aventureze cu harnicia. Eu am avut pneumonie si e nasol ca poate reveni repede. Nu ai voie sa te obosesti ca transpiri repede si nu e bine mai ales la spate sa tii rece sau umed. O sa fie bine si va fi ca noua, dar e important ca acum macar 1 saptamana doua sa se odihneasca din plin.
Diana sa stii ca arata secsos :>. Albi ma gandesc ca va da ea un semn si niste explicatii dupa "disparitia" asta. Cred ca sa astepti e cea mai buna solutie. Am terminat si cu baia. Sclipeste! (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) Inainte a fost o prietena pe la mine si am fumat si eu cu ea. Ca tot veni vorba de tigari, ma mai prostesc si eu uneori, dar am perioade cand nu fumez cate 3 luni. De vre 2 saptamani m-am mai prostit ce e drept... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai bine te feresti, sa nu ajungi ca mine cu 3 pachete pe zi! Eu prajituresc, cred ca v-am mai zis. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sper doar ca Albi e bine. |
|
|
![]()
|
|
wow 3 pachete pe zi? Pai nah eu nu am cum sa ajung in situatia asta ca dupa ce fumez cateva saptamani mi se cam taie de l ele. Am fumat mai demult aproape 2 ani(in liceu ca vezi doamne), dar de cand cu raul meu am facut pauza 8 ;uni si apoi la bac mai fumam cate una doua ocazional... In vara am facut pauza 2 luni, apoi am fumat vreo 2 saptamani iar pana m-am saturat ca nu mai simteam nimic. Acuma iar la fel...deci la anu cred ca iar renunt:)) Ideea e ca imi place sa fumez si in momentul in care simt ca o fac pur si simplu din obisnuinta si ca nu mai simt placerea aia ca fumez le las in pace. In fine, cred ca am lungit-o prea mult:P
PS: Ia-o mai moale...ar fi bine daca ai putea sa reduci din ele ca 3 pachete e fff mult. Macar scade treptat. Si mami a fumat vreo 15 ani apoi s-a lasat pt vreo 2 ani si acum fumeaza un pachet la 3 zile cam asa. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Buna seara, fetele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
As prajituri si eu ceva, dar cred ca de maine incolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zi-mi si mie ce prajituresti, ca eu nu prea am idei ! Albi cred ca in drum spre Ro This post has been edited by danati: Dec 19 2009, 06:49 PM |
|
|
![]()
|
|
In drum spre casa? Valeeeeu, saraca! De la Bucuresti la Galati nu mergi decit cu sania cu cai ori cu elicopterul (desi nu cred ca face fata nici ala la viscol). Vai de capul meu, sper sa o vaz online in curind...
De prajiturit am facut o prajitura creatie proprie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si niste fursecuri tot creatie proprie si o sa bag si niste kourampiedes si melomakarona azi. Ia uitati-va ce e la noi. Si nu se vede inca viscoleala si zapada. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:23 PM |
|