![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teoretic are, practic trebuie sa ma fac ca ursul Baloo (sa ma frichinesc cu schinarea de ce gasesc).... :|
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Hahaha ce tare. Imi place comparatia:P Mna pai stii ce ar fi bun acum? Un scaun dintr-ala care iti face si masaj si il reglezi cum vrei .... (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si eu adormii putin (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) , ca noptile astea am dormit cate 4-5 ore doar.
Eu sunt aici. Nu stiu ce sa fac de craciun si de revelion, anul asta nu ne-am facut nici un plan. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
OOOO lasa ca nici noi nu stiam ce sa facem de revelion . Pana la urma am zis ca stam singuri acasa. In fine si verisoara mea cum stia ca sunt singura acasa s-a autoinvitat la mine alaturi de prietenul ei si inca 2 cupluri:))). Mna sper sa fie ok:). Deci va fi la mine acasa mare bairam (IMG:style_emoticons/default/punkistul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pai la ce sunt bune verisoarele, daca nu ca sa se autoinvite la tine acasa? (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Cam asa ceva sa stii.Oricum va fi ok ca suntem un grupulet vesel. De fiecare data ma apuca durerile de burta de la ras cand sunt cu ei....
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu sunt foarte trista. A murit un prieten bun de pneumonie (insuficienta respiratorie) la doar 24 de ani. Ma simt foarte rau psihic. Tineam mult la el. Mama a plans si ea toata ziua. Vestea asta ne-a terminat.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am ajuns si eu aseara de la munte. Per total, aceasta iesire a fost un dezastru total pentru mine. Au fost si parti bune (am inotat in piscina, m-am relaxat la jacuzzi si am transpirat la sauna, insa restul, inclusiv petrecerea, a fost un bullshit. Acum sunt acasa, in concediu (in sfarsit) si incerc sa imi revin cu oboseala.
|
|
|
![]()
|
|
Neata tuturor!
Pink Condoleante. Imi pare foarte rau. Sincer cand auzi asa ceva afecteaza si un strain daramite daca iti e si prieten. Sincer imi pare rau! Sa aveti grija de voi si mai ales de mama ta. Va pup (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata! Sz, bine ai revenit Pink, condoleante.
Eu l-am visat pe Nunez si am si-un tren in capul fara par. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:21 AM |
|