![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Asta a fost cea mai tare (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara ladies. Am ajuns acasa in sfarsit.
Acum prestam o friptura la cuptor, bem vin fiert si stam la caldurica. Aveti ceva idei despre ce as putea sa cumpar cadou la persoanele care merg la munte? suntem in jur de 12 persoane, si e un soi de traditie ca fiecare sa cumpere mici cadouase simbolice celorlalti. Si eu nu stiu ce sa cumpar... nici la fetite nici la baietei. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ceva idei, sa nu ma rupa nici la bani? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hm.... Fa-le prajiturici si pune-le in cutiute separate pentru fiecare, legate cu sfoara si invelite in hirtie cerata groasa. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
E foarte la moda si se cheama cadouri gourmet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/cadouri-gourmet.jpg) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/cadouri-gourmet4.jpg) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/cadouri-gourmet3.jpg) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/cadouri-gourmet2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce frumos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dap, si mie imi plac. Mai ales daca sint facute de mina celei/celui care le ofera e si mai fain. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata fetelor! Vad ca lumea se pregateste pentru Craciun! Foarte frumos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Morning everybody! Rise and shine (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) !
Aseara i-am dat unei prietene cercelusii mei cu Winnie the pooh. Ea e innebunita dupa personaj si mna ii iubeste mai mult decat ii iubeam eu, dar inca sufar putin (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Eu m-am trezit la 9 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Trebuie sa curat masina de zapada, insa sunt racita. Si mi-e frig. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Si mai trebuie zilele astea sa fac un drum in oras, sa cumpar un cadou. Asa nu as mai iesi din casa.....as sta in fundul patului sub patura.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ai grija Szi!
Eu stau in casa pentru ca si mie mi-e frig. Fetelor, sa va duceti de indata ce simtiti ceva in neregula la doctor, tratati-va din timp chiar si de o banala raceala sa nu ajungeti sa muriti din cauza ei cum s-a intamplat cu prietenul de care va povesteam. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Ce bine arata cadorile alea Gourmet;cine are timp sa faca asa ceva ?Mai bine te plimbi
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 12:53 PM |
|