IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXXIII, Discutii ca-ntre fete, muzici, chestii "da fete"
Diana.
post Dec 22 2009, 02:35 PM
Post #451

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ai, mai, Mel, pentru citeva briose trebuie maxim o ora. Cu tot cu copt, racit, impachetat in cutiute. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Dec 22 2009, 06:05 PM
Post #452

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

red ca o sa apelez si eu la ideea Dianei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt niste cadouri dragute foc.
De la suparare mi s-a activat un fel de gastrita. Nu mai pot manca nimic crud, care cade greu, etc. Din nou! Nu am mai facut o criza de stomac de cateva luni. Ieri insa am mancat covrigi si paine prajita. Ma mai lasase de la uscaturi. Astazi am mancat un ardei rosu si am crezut ca mor. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
albinuza
post Dec 22 2009, 07:47 PM
Post #453

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara!
Di, frumoasa ideea, doar ca eu plec la munte sambata, si nu as aveam cum sa fac niste prajiturele si sa le tin ascunse pana la rev, cand se dau cadourile.
Noi azi am fost si ne-am tuns, am cumparat un fond de ten si o pudra, am luat un pachet de la mama, si acum stam in pat. Eu astept un prieten sa vina sa ma ia sa iesim sa stam la o barfa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
La voi totul bine? Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Dec 23 2009, 12:07 AM
Post #454

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Buna fetelor!
Subscriu, arata tare bine ce-a pus Fides aici, le-as inghiti dintr-o suflare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Albi, la fete le-ai putea lua cate un gloss sau strugurel, sau variante de proba de parfumuri... Sau cate o bratarica... (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Ah, sau mai sunt carticele in varianta micuta... (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Sau globulete de sticla cu zapada in ele.
Pink, nu e bine ce povestesti tu acolo, n-ar trebui sa te duci la un control? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by Book: Dec 23 2009, 12:08 AM

+Quote Post
melcri
post Dec 23 2009, 12:58 AM
Post #455

Incurabil

Member No.: 6,886

Pink,tratamentul este iaurt bifidus si-ti trece,2-3 linguri
Fides ,imi pare rau,dar am tras o plimbare lunga si reconfortanta;acum o jumatate de ora m-am intors;am fost si la carrefour si am dat peste colectia amurg,am decis
ca nu sunt pe placul meu cartile alea sf dupa ce am studiat copertile (am stat vreo ora )si dupa o ora n-am cumparat nimic am zis sa mai astept sa treaca luna cadourilor poate primesc vreo carte cadou si sa cumpar dupa 1 ian
albinutza,cred ca niste lumanarele mirositoare sunt cadouri potrivite la fetite,iar la baietei trage si tu un film tare pe un dvd sau o muzica preferata ptr fiecare dupa varsta si personalitate(nu stiu ,zic si eu)

+Quote Post
Rody
post Dec 23 2009, 12:06 PM
Post #456

Incurabil

Member No.: 7,318

Buna fetelor! Pentru mine azi e o zi minunata si insorita in pofida faptului ca afara ploua si e bleah,,,,

Cred ca faptul ca am realizat chiar mai mult decat mi-am propus e cel mai frumos cadou de Craciun.
Spor la ultimele detalii si Sarbatori Fericite!

+Quote Post
Szimcsi
post Dec 23 2009, 02:58 PM
Post #457

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Salutare. La noi nu e foarte frig azi, asa ca am indraznit sa ies din casa sa fac ultimele cumparaturi. Acum imi fac bagajele, maine seara plec la ai mei.

+Quote Post
Diana.
post Dec 23 2009, 05:35 PM
Post #458

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bonjour! Ce fac fietili?

Miine seara vine Mosu`... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://www.christmasmyspacelayouts.com/images/graphics-funny/funny_christmas_picture_0022.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Dec 23 2009, 08:49 PM
Post #459

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Ce poza draguta, cu pisica-n poala. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Se pare ca ai intrat in atmosfera sarbatorilor.
Rody, mi-ai promis niste poze cu bijuterii... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Rody
post Dec 23 2009, 09:15 PM
Post #460

Incurabil

Member No.: 7,318

Of stiu Book am promis insa nu vroiam sa le fac tot cu web camul. Era vorba ca vine o prietena pe la mine cu aparatul si apoi am tot amanat. Poate fac maine cu web camul si cum voi iesi asa vor iesi...:*

PS: Nu a observat nimeni reusita mea? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 01:03 PM