IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 45 46 47 48 49 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXXIII, Discutii ca-ntre fete, muzici, chestii "da fete"
Globetrotter
post Dec 23 2009, 09:25 PM
Post #461

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Te referi la kg pierdute? Eu am observat, dar eram pe fuga si dupa aia am uitat. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Bravo si la cat mai multe si de acum incolo! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Rody
post Dec 23 2009, 09:32 PM
Post #462

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

La alea ma refeream da;)hehe...stii tu ca eu sunt leu si imi place sa fiu putin laudata:D:))....nu degeaba ma laud aici:P...

+Quote Post
lotte
post Dec 23 2009, 11:04 PM
Post #463

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Va urez Craciun fericit alaturi de cei dragi, sa aveti parte de tot ce va doriti!

+Quote Post
Diana.
post Dec 23 2009, 11:25 PM
Post #464

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

La multi ani, Lotte! Sarbatorile cu bine, sanatate si bucurie!
Καλές γιορτές! Καλά Χριστούγεννα!

+Quote Post
Bia
post Dec 23 2009, 11:26 PM
Post #465

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Am baut iaurtel si am mancat painica prajita sau covrigi. M-a mai lasat. Azi am papat la parastas niste sarmalute cu orez (alb intr-adevar) si o salata orientala si iar nu am mai avut probleme. Acasa insa am papat o felie de cozonac (era facut de mama si se racise, mai era doar un pic caldut) si o banana si iarasi a inceput calvarul. Cozonacul nu-mi cade bine se pare. N-o sa mai pap. Acum nu lucreaza mai nimeni la dispensar dar dupa Sarbatori daca nu-mi revin o sa ma duc la control. Problema e ca-mi cam afecteaza dieta stilul asta in care nu mananc nimic crud, nu carne (ca mi-e rau si de la aia), nu oua, etc. maine o sa gatesc un orez basmati cu ciuperci la prans si seara nu stiu ce-o sa mai pap.

+Quote Post
Diana.
post Dec 24 2009, 12:19 AM
Post #466

Fondator eLady.ro

Ar fi bine sa mergi cit de curind la medic, Pinkule.

Cozonacul nu ti-a priit din cauza drojdiei. Am impresia ca iti e rau cind maninci ceva care fermenteaza in burtica.

+Quote Post
Bia
post Dec 24 2009, 12:27 AM
Post #467

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Nu, nu-mi fermenteaza. E senzatia aia cand te roade stomacul dar mai dureros, ca si cum n-as fi mancat de 2 zile...

+Quote Post
albinuza
post Dec 24 2009, 12:35 AM
Post #468

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara ladies. Eu azi am alergat toata ziua, maine cred ca va fi la fel, pentru ca e ziua lu' Oiseau, si o sa umblam un pic.
Acum sunt in pat, lesinata de somn.
Va pup si va doresc noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 24 2009, 01:00 AM
Post #469

Fondator eLady.ro

La multi ani pasaricii! Sa fie sanatoasa si fericita! Sa-ti traiasca surioara, Albi! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
(IMG:http://canadaroses.com/shop/images/christmas%20flowers%20canada%205.jpg)

Pinkule, ori gastrita in cel mai bun caz (de la posturile prelungite), ori, Doamne-feri!, ulcer... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Arsuri ai?

+Quote Post
Cindy
post Dec 24 2009, 01:38 AM
Post #470

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Pink Lemonade @ Dec 23 2009, 11:26 PM) *
Am baut iaurtel si am mancat painica prajita sau covrigi. M-a mai lasat. Azi am papat la parastas niste sarmalute cu orez (alb intr-adevar) si o salata orientala si iar nu am mai avut probleme. Acasa insa am papat o felie de cozonac (era facut de mama si se racise, mai era doar un pic caldut) si o banana si iarasi a inceput calvarul. Cozonacul nu-mi cade bine se pare. N-o sa mai pap. Acum nu lucreaza mai nimeni la dispensar dar dupa Sarbatori daca nu-mi revin o sa ma duc la control. Problema e ca-mi cam afecteaza dieta stilul asta in care nu mananc nimic crud, nu carne (ca mi-e rau si de la aia), nu oua, etc. maine o sa gatesc un orez basmati cu ciuperci la prans si seara nu stiu ce-o sa mai pap.

Pink, dar ce iti place sa te alinti, cu multe diminutive si papat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu ca ar fi ceva rau, daca nu noi, atunci cine?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Eu plec maine la parinti si apoi la dezmat (sper ca asta sa fie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). O sa apuc sa intru mai rar, deci va doresc de acum Sarbatori fericite!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 45 46 47 48 49 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 10:32 PM