![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am si arsuri!
La multi ani spun si eu! Eu intru mai des, sper. Aseara m-am intins putin si am cazut lata toata noaptea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eram cam epuizata. Dar am dormiiiiit ca bostanu' ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna dimineata! Va urez si eu Sarbatori fericite si sa va aduca Mosul ce va doriti! Eu azi plec la parinti, asa ca ne "vedem" duminica.
La multi ani surioarei, Albi! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Oiseau va multumeste mult pentru urari, si va doreste cele mai frumoase sarbatori ever (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Noi iar stam cocotate in varful patului, tre sa ma imbrac sa duc patrupedul afara... O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Sarbatori fericite tuturor! Va doresc toata fericirea din lume. Va multumesc mult pentru tot sprijinul acordat de-a lungul celor 2 luni si stiu ca il voi avea in continuare...Va pup!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Hello fetele! La mine azi a fost prima zi de concediu asa ca m-am apucat de curatenie. Acum sunt intr-o mica pauza. Astept cu nerabdare seara ca sa vina Mosu'. Va doresc si eu Sarbatori fericite si un Mos cat mai incarcat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Craciun fericit si sarbatori frumoase va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pe frrontul de est (bucataria) toate focurile sunt ocupate. Pe frontul de vest (restul casei) toate sunt in ordine si e liniste si pace. Olandezul s-a dus cu fata la ai mei asa ca am un timp, scurt, doar eu cu mine. Ascult colinde (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si pazesc oalele sa nu dea in foc. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna ziua ,doamnelor!
Un craciun fericit tuturor! Si eu, ca si Teo pazesc sarmalele,si umblu pe internet,intre timp vorbesc si la telefon. Rody,felicitari pentru reusita! Pink,grija mare si fuguta la doctor. Albi felicitari pentru surioara! Si daca am uitat pe cineva,iertare! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Craciun fericit va doreste din toata inima si subsemnata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , s-aveti parte si de o seara minunata de Ajun, va doresc sa traiti magia marii sarbatori (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Sa vina mosul incarcat cu cele ravnite si mai ales sa-i aveti alaturi pe cei dragi. La mine, copilul e la bunici la tara, in seara asta sunt la parinti, maine petrec cu prietena mea cea mai buna, pen' ca suntem amandoua in lipsa temporara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) de barbati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , iar mai pe seara se-anunta o first date cu un tip, sa vedem ce-o iesi.... |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Craciun fericit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Acum am ajuns la calculator;am muncit pe branci:asta seara au fost colindatori elevii mei,maine am un rand de musafiri,poimaine alte prietene;am reusit eroi astazi;sa vad maine cum scap cu casa plina de bunatati.Va doresc gandurile cele mai bune sa va calauzeasca,sa petreceti fericite cu ai vostri,sa simtiti ca sunteti iubite,sa va bucurati de cadourile primite si de recunostinta celor carora le-ati oferit si voi cate ceva,sa ramaneti la fel de ambitioase si frumoase.CRACIUN FERICIT!
Va pup,pe maine |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 10:46 PM |
|