![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! Eu ma duc pana in mall. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De unde ti-ai luat lentilele si cit ai dat pe ele? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
De la optiblu, Bausch&Lomb nuanta amazon, 150 de lei. La mine au fost comanda speciala pentru ca raza mea de curbura e 3.4 nu 3.6 cat sunt ele in mod normal si asta din cauza ca diametrul este mai mare la cele color. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Numai atit??????????? Oaaaaaaaaaaauuuuuuu vreau si eeeeeeuuuuuuuu!!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Sunt cumva din cele cu 30 de purtari? Iti vin foarte bine, acum cativa ani am avut si eu lentile tot verzi , cu 30 de purtari dar aratau cam nenatural ca nuanta si ma amuzam de felul in care se holba lumea la mine prin autobuze de parca eram vreo extraterestra. Cred ca le-am purtat de 4 - 5 ori, vedeam paclos cu ele.
|
|
|
![]()
|
|
Pai asta e inconvenientul la ele. Se vede in ceata cu cele color. Eu le iau oricum doar seara si in club si nu ma deranjeaza ceata.
|
|
|
![]()
|
|
Moaaama, de ce imi stricati cheful? ;lol: Oare cum s-ar vedea culoarea albastra pe ochii mei galbeni-prazulii?
Btw, am innebunit, sint imbracata in Mos Craciun. Barba-mi lipseste. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Fa-ti o poza!!! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Cred ca iese albastru pe culoare deschisa... La mine, caprui inchis, oare iese verde? (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) |
|
|
![]()
|
|
La tine o sa iasa ca la Pinku`. Nu stiu daca iese albastru... Dar ma bate un gind asa...
Nu-mi fac poza ca ma mai vede vreun copil si-o sa creada ca Mos Craciun e o femeie grasa si cheala. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A, si de ciuda, maninc a doua bomboana de ciocolata cu lichior de oua. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/slap.gif) Hai mai nu mai zi asa, incepi si tu ca Pinku! Nu-mi place +despre+ voi! (IMG:style_emoticons/default/fist.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:36 PM |
|