![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Bine zici tu Szi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa se duca si sa nu se mai intoarca! Desi ar trebui sa privesc cu optimism noul an, nu-mi pot reprima sentimentul de neliniste care a pus stapanire pe mine. Oare chiar va fi mai bun? Noi stam acasa de revelion. La miezul noptii mergem la primarie sa vedem artificiile, apoi mai colindam un pic prin oras si acasa. Nu fac nimic special pentru noaptea asta in afara unei fripturici. M-am ingrasat 3 kilograme (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce fac fetele?
Teo, lasa ca le dai tu jos. Si pentu mine a fost un an de rahat. Bine ca se duce! 2010 va fi un an fantastic de bun. Stiu eu! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu stiu ca asa va fi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa fiti sanatoase si iubite, dragele mele!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Neata fetelor, desi numai neata nu e! Cu ce va umpleti azi timpul? Eu am sa fac niste curatenie pe aici ca diseara facem bairam aici la mine (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) ...
Vreau sa va urez de acum La multi ani din toata inima in caz ca nu mai intru! Va multumesc mult ca m-ati initiat si ati avut rabdare cu mine in ceea ce priveste regimul si si altele. Azi m-am cantarit si mna am mai pierdut vreo 200 de grame. Am mancat mai mult zilele astea. Am si eu perioade. Va pup si spor la tot azi! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Trag o fuga la banca si dupa aia ma duc acasa si ma apuc de facut mincare.
Nu stiu daca mai apuc sa intru si va spun de pe acum: sa fiti sanatoase si iubite, fericite, pline de parale si pline de noroc in 2010! La multi ani! Va iubesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna fetelor!
E fusei la cumparaturi, acum o sa ma uit cu ce ma imbrac, fac un dus, imi fac unghiile si plec... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Szi, e mortal mesajul tau la mess! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Un an nou fericit si tot ce va doriti!!! Distractie placuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Fetelor, am ajuns si eu de la ai mei, am dat o fuga sa ii imbratisez inainte de anul nou. Acum am friptura la cuptor, am pus prajiturile pe platou, am aprins lumarile si ma delectez (DEJA!) cu o sticla de sampanie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
La multi ani va doresc si eu, un an nou fericit si imbelsugat! Mai rau ca asta, nu prea are cum sa fie oricum. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Va pup si va iubesc! Sa ne revedem cu bine (ssi fara mahmureli) maine! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
LA MULTI ANI!
|
|
|
![]()
|
|
La multi ani!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
La multi ani!!!! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:39 PM |
|