![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
La multi ani surorii tale, Szi!!!
Fides, cafeaua merge cel mai bine intravenos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna, fetelorrr! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjour!
Albi, sa traiasca Bujia mica si sa fie sanatoasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szi, sa-ti traiasca sora si la multi ani! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Szi, nu au ce sa-ti faca, stai linsitita. Nicio instanta din tara nu va recunoaste fituica aia drept contract. Si ei ce au de facut, trimit "notificari" din ce in ce mai agresive ca poate au succes. Si sunt convinsa ca au speriat multi asa dar nu este si cazul tau, nu-i asa? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) La multi ani surioarei!
Albi, ce simpatic "bujie" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Eu tot pe la 4 luni in burtica l-am botezat pe David "fasole". Asta pentru ca mi-a crescut burtica dintr-o data si se nimerise atunci sa manac fasole, eram ferm convinsa ca's balonata. Numai ca zilele treceau si eu mai balonata eram (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si acum m-am "balonat", numa ca stiu ca nu mai e de la fasole. Eu sunt relativ ok, obosita... saptamana viitoare ajung la medic, poate isi face mila de mine sa-mi spuna ce-i no.2 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Althe (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa ne spui si noua cum sunteti, dupa control. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu mai am 3 ore si sparg usa spre casa. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iee-te Altheeeeeeeeeeee! Ce faci, mamico! Cum e burticica? Tu cum te simti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Tat asa frumoasa? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szi, mama, ce sexoasa esti matale in avataru` nou! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Eh, nu chiar asa de bine. Sunt obosita, nervoasa, stresata.. Clar asta este o sarcina mai grea decat cu David. Am grija sa-mi iau vitaminele, sunt ok in rest. Seara imi vine sa lesin de oboseala chiar daca nu fac mare lucru toata ziua. Tenul nu este bine, parul mi se ingrasa foarte repede. Cand eram cu David in 4 luni eram plina de energie, acum abia ma tarai (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Diana, ai facut ceva modificari la setari? De cateva luni trebuie sa ma loghez de fiecare data cand intru desi am bifat acolo ce trebe sa intre automat (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Imi pare rau sa aud asta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sper sa se rezolve toate repede si bine si pentru tine si pentru bebica! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
N-am facut nici o modificare... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) modificari a facut mozilla de ma enerveaza de mor! |
|
|
![]()
|
|
Ce ma incurajeaza este faptul ca bebe 2 va veni in casa noua. Nu mai avem foarte mult de lucru si cred eu ca ne vom muta in primavara.Aici situatia devine din ce in ce mai tensionata (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tot domnisoara a mica de care imi aduc eu aminte e de vina?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 05:23 AM |
|