![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Bonsoir!!!!
Eu nu fac de haleala. Ninge de rupe, se depune, si pe cuvant ca nu vreau sa se depuna foarte mult. Mi-e somn si mi-e lene. Ce pot sa fac oare in privinta asta ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mie-mi place, de obice ninge de ziua mea! (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Albi, bea o cafea! Sau culca-te! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) Noapte buna Book! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Rody, ce esti asa tacuta? Cum ai petrecut de Revelion? This post has been edited by Book: Jan 4 2010, 03:47 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Eu sunt inca in concediu. Abia miercuri incep. Imi fac planul de actiune pe urmatoarea perioada, am o gramada de lucruri de rezolvat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neataaaaaaaa! La multi ani! Szi, esti o fericita! Ce-as mai fi dormit si eu azi vreo doua ore in plus...
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/4ianuarie2009.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna fetelor. Azi a trebuit sa ma trezesc mai devreme, am fost si pe la scoala, am inghetat, iar acum mi-am luat pranzul alaturi de prietenul meu care mai sta pe la mine cam o saptamana:D. (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)
De rev am petrecut ok. Am tinut la mine acasa ceva, am fost 4 cupluri si pe parcursul serii a mai venit unul altul. La 7 jumate dimineata a plecat varamea cu prietenul ei acasa, iar eu m-am culcat dupa 8. Apoi am lenevit vreo 2 zile. Ah si ceea ce mi-a placut a fost ca la ora 12 am coborat si am avut un spectacol de artificii fix deasupra noastra vreo 15 minute. A fost superb. Este ceva camin de batrani aici pe o straduta si de acolo erau. Numa bine (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) . Cu regimul e ok. De cateva zile am mancat foarte putina mancare gatita si multe gustari de genu ciocolata si alune. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Imi revin eu la loc...oricum nu am mai pus niciun gram, dar nici nu am mai slabit. Incep deja examenele si sunt putin stresata, dar nu prea fac mare lucru in privinta asta intrucat imi ia mai mult sa ma mobilizez... In rest nimic interesant...ma gandesc doar ca in fiecare an abia astept sa vina vacanta, sarbatorile, si cand vin trec foarte repede....numai vezi ca gata...s-au dus:( Nu prea imi place luna ianuarie in general. Apoi din februarie dau fata iar cu realitatea:)) si imi continui noul an (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) As vrea sa imi cumpar un aparat foto. Stiu ca am promis sa pun poze cu bijuurile, dar nu am chef deloc sa fac cu web camul poze. Sa vad ce fac si in privinta asta. Hai ca acuma am recuperat (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ! Vezi ca daca ma bagi in seama nu ma mai opresc. (IMG:style_emoticons/default/horse.gif) O zi frumoasa tuturor:D PS: Dia ...e bun locul 4 nu? (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Chiar ca ai fost bizi, Rody!
Dap, e bun in conditiile in care nu a fost timp sa ne ocupam de elady deloc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Wow, locul 4. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am pus 1.5 kg la ultima cantarire. Inainte de sarbatori aveam 54,8 imbracata si ieri seara 56.2 imbracata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Va mai amintiti, gagici cand am zis ca elady ajunge in top 3 ?
Mult a fost, putin a mai ramas.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Felicitari (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) La mine-i prima zi de "revenire la stilul de viata sanatos" (IMG:style_emoticons/default/innocent.gif) , na, ca sa nu zic c-am inceput sa tin dieta din nou (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si de maine la sala cu subsemnata . Nu va mai zic cate kg in plus de la ultima cantarire (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . |
|
|
![]()
|
|
E, Sylvia, sa te auda Dumnezeu. Desi pentru asta ar cam trebui sa-mi pun eu capul asta ofilit la treaba.
Eu nu stiu daca sa rid sau sa pling: cintarul meu pare sa se fi stricat, asa ca habar nu am cite kile am! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Ma doare burtica... Toata ziua m-a durut. Of probleme existentiale (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 08:32 AM |
|