![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bravo eladyyy!!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Rody, inteleg ca te-ai distrat! (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) Eu am pus pe mine doar cateva sute de grame fata de luna trecuta desi am mancat ca nebuna! (IMG:style_emoticons/default/popcorn3[1].gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Rody, ce avatar ti-ai tras! Super fain! Probleme cu armata rosie?
Eu prestez haleala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Da m-au navalit teroristii:)))
Ah si mersi pentru complimentul la adresa avatarului. Si mie mi-a placut tare mult...e mai deosebit:D si cum au trecut sarbatorile.... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. M-am trezit la 8 in ultima mea zi de concediu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata! Eu am probleme cu somnul... mi-am dat programul peste cap. A, si imi caut un job. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu programul de somn zapacit total... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mi-e o lene sa plec la un interview... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Stau la mama dracu' dar daca nu ma misc o sa stau la aceiasi mama dracu' mai mult timp. Apropos, dupa ce gasesc minunatul job o sa caut o colega de apartament.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Bafta Pink la tot. Nu stiu de ce, dar aveam impresia ca esti make up artist sau ceva de genul acesta. Am vazut si filmuletele acelea unde te machiai si machiai si mirese. Imi place foarte mult cum machiezi.
Si eu mi-am dat toal peste cap programul si somnul. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Pink, tot e bine ca ai gasit la ce interviu sa te duci. Adica ca ai gasit postul si te-au si chemat. Mie astea deja mi se par probabilitati egale cu a castiga la loto latelly. Adica pe site-urile cu joburi cel putin, eu n-am gasit ceva cat de cat ok de luni de zile si filez macar la doua zile. Ca e de la criza sau altceva ... nu stiu ce sa zic insa in afara de posturi gen call-center in norvegiana pe 200 de euro ( de parca daca stii norvegiana te si duci la un amarat de call center...) si vanzatoare in Zara sau front-desk la te miri ce banca, nu e mai nimic. De parca astea sunt toate domeniile de activitate (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) . Ziceau astia la stiri ca domeniile in care se vor face angajari anul asta sunt IT, bancar si medicina privata. Misto.
Bafta sa iti mearga bine ! This post has been edited by Laryss_A: Jan 5 2010, 01:12 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si mie mi-e groaza de momentul cand o sa trebuiasca sa imi caut un job. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Suntem foarte dezavantajati noi, generatiile astea, clar. (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)
This post has been edited by Book: Jan 5 2010, 02:50 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 11:10 PM |
|