IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXXIII, Discutii ca-ntre fete, muzici, chestii "da fete"
charlie
post Jan 6 2010, 01:41 AM
Post #641

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: FFM
Member No.: 6,040

Va spun ce tipuri de animalute am vazut intr-un an si jumatate pe linga casa: veverite, ratoni, oppossum, vulpe, caprioare, iepuras, broasca testoasa, broscuta de uscat, sarpe, sopirla mica mica, pasari de tot felul, inclusiv (o singura data!) un colibri, pasari mai mici decit vrabiuta, bluejays (care maninca alune), red cardinals si lista de pasari e lunga... De prin septembrie, dupa ce ne-am intors din vacanta, hranesc un motan zilnic (de 3 ori/zi s-a facut cam gras) si tot felul de alte pisici, ca sint multe fara stapin aici, inclusiv asa-numitele "feral cats", adica cele care s-au salbaticit si traiesc singure in padure, in general apar dupa inserat. Hranesc veveritele zilnic cind nu e vreo pisica prin preajma, mi-e teama sa hranesc pasarelele acum din cauza ca sint mai prostute si mi-e teama ca le poate prinde pisica. Of.

Tocmai cind scriam acum un minut, am auzit in intuneric un zgomot in copac. Eu fumez afara (cu laptopul pe genunchi!) pe un mic balconas cu scari orientat spre padure. Era o mitza mica sus-sus in copac. Am inceput sa vorbesc cu ea, am adus o bucata de lemn lunga cam de 2 metri. Repet, aceste pisicute sint salbaticite si foarte fricoase. Cred ca de frica mea si-a invins teama de inaltime si a coborit, disparind in noapte.

Va marturisesc ca iubesc animalele atit de mult, nu conteaza de ce fel sau din ce categorie. Vara sint multe, multe insecte si intra in casa, desi nu stiu pe unde (avem plase la geamuri). La ambele nivele ale casei am cite un pahar si un servet de hirtie pentru a le lua si da afara. Nu ma lasa inima sa le omor. Pentru paianjenii cu picioare lungi folosesc o halba de bere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hai ca m-a luat valul si v-am povestit mai multe decit m-ati intrebat. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jan 6 2010, 01:47 AM
Post #642

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sincer, suna ca raiul pe pamint! Cred ca as muri de placere sa ies sa imi beau cafeaua afara, dimineata, cu asa ceva in jur! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si eu as fi facut la fel in locul tau. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
charlie
post Jan 6 2010, 02:13 AM
Post #643

Tratabil
**

Fides, asa am crezut si eu ceva vreme dupa ce ne-am mutat aici. Dar acum... (oftind iar) recunosc ca de abia astept sa traiesc din nou intr-un oras mare, intr-un apartament... In privinta animalutelor, sufar atit de tare cind vad unul ranit (nu va mai povestesc, ca e trist), imi fac griji pentru cele mici ca pot fi prada celor mari, mi-e mila de cele mari ca nu gasesc hrana... eu acum le hranesc cu ce gasesc nemincat prin frigider si cu mincare de pisica, dar dupa ce plec eu... nu mai stiu. E frumos sa ai pamint in jurul casei, dar fiindca numai eu ma ocup de tot (sotul meu se trezeste la 4 ca sa se duca la birou, e toata ziua plecat, ce sa-i mai cer?!) e greu... si cu unghiutele astea ascunse in manusi sap si dau la grebla si string frunzele in saci ca nu vreau sa le ard si sa poluez aerul, tai iarba, ud iarba pe o suprafata de aproape 1000 mp; acum iarna e mai putin de lucru, doar adun cojile de alune ca sa poata veveritele gasi alunele pline... Ce-i drept muncile astea ma tin in forma si am scuza sa nu ma mai urc pe treadmill... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Jan 6 2010, 02:56 AM
Post #644

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Ce frumos! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Mie mi se pare raiul pe pamant... Dar na, inteleg ca poate dupa o vreme simti nevoia civilizatiei. Desi cred ca dupa o vreme la oras o sa ti se faca dor de salbaticie si de animalute... (IMG:style_emoticons/default/in_love.gif)

+Quote Post
charlie
post Jan 6 2010, 04:07 AM
Post #645

Tratabil
**

Book, nu te pot contrazice... cum "iarba e intotdeauna mai verde in curtea vecinului", s-ar putea sa ma apuce dorul... dar un weekend intr-o aproape de natura sper ca ma va alina pentru o vreme.

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 6 2010, 07:37 AM
Post #646

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Prima zi de munca. Yeeey! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
charlie
post Jan 6 2010, 08:40 AM
Post #647

Tratabil
**

Sa ai prima zi de munca frumoasa! Eu ma retrag incet-incet la culcare... zzzzzz...

+Quote Post
albinuza
post Jan 6 2010, 10:25 AM
Post #648

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata! Eu zilele astea am umblat prin doctori, am avut acasa un singur calc si nu prea am avut acces, si azi sper sa imi recuperez lapul si sa termin cu doctorii. Dupa aia va spun rezultatele finale (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sa vedem cum or fi.
Am facut baie, m-am uscat la par cat am citit aici, si acum o intin la ecografie. Va pup si o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 6 2010, 01:26 PM
Post #649

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Albi, multa sanatate! Bafta ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Rody
post Jan 6 2010, 03:43 PM
Post #650

Incurabil

Member No.: 7,318

Maine am primul examen din facultate..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) E la engleza, deci cel mai usor avand in vedere ca sunt la farmacie. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sper sa iau 10. Probabil sunt copilasrii ce scriu eu aici, insa vroiam sa va spun si voua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 08:03 AM