![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Succes! Sa ne spui ce faci. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Baaaaaaaftaaaaaaaa!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Iuuui mersi frumos. O sa fie bine. La engleza chiar nu imi fac griji, mai mult sunt doar curioasa cum va fi acum in calitate de studenta si cum voi fi punctata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna seara. Am ajuns acasa la 9. Am avut o zi infernala. Si pana vineri, tot asa va fi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Rody, bafta la examen! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!!!
Am pierdut la biliard (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Hai sa va spun de analize. Vreti sa stiti? Ca io nu vroiam. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Am ovarul drept mai mare, trompa dreapta de vreo 4 ori mai mare si cica are niste lichid gen apa care nu trebuia sa fie acolo. am chisturi mici de tot pe ovarul stang, am chisturi fibro....nu stiu cum pe amandoi sanii si sanul stang cica e modificat. Nu am inteles in ce sens. Am trichomonas, si cam atat. Da' in rest is bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am tratament pentru 6 luni. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Voi sunteti bine? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
buna seara Albinutzo! Si eu am ovarul drept mai mare,dar doctorita mi a spus sa nu ma ingrijorez, doar ca trebuie tinut sub observatie. te pup. o seara placuta!
aaaaa si inca ceva multa sanatate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, multa, multa sanatate!!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Albi, sanatate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu am adormit la 3. Sunt zombi azi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Neata everybody!
Eu am fost azi harnicuta, m-am trezit devreme, am fost la examen si am luat un 10 mare cat mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Ma bucur mult si mna de acum incepe de fapt greul. Multa sanatate fetelor. Aveti grija de voi ca asta conteaza cel mai mult. Mai peste o ora ma pun sa gatesc ceva tocanita si niste varza calita:D |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 07:51 AM |
|