![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna, fetelor! Oficial, sunt daramata de oboseala. Nu mai pot. Am adormit pe la 3 azi-noapte, azi m-am trezit la 10, am visat numai tampenii si pana acum am stat la birou. Efectiv imi e greu sa gandesc, ma simt pe "slow motion" (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Colac peste pupaza, situatia la care am lucrat ca nebuna e corecta in linii mari, insa in linii mici are nevoie de niste rectificari care inseamna sa mai trec o data prin toata documentatia (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce aiurea, Szi. Cand esti obosita nu mai esti atat de atenta.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara.
Eu ma trezii pe la 1. Mancare. Mers shopping (pana pe la 7.30 (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) ). Mancat pizza. Mancat prajituri. Ghiftuit. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Pun pozeale cu prada mai incolo. Stop. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) Pink, chiar 16 oree??? (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Rody, la multi ani finutei! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Mersi Book! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Wow Pink! Eu nu as putea sa dorm atata orice as face. Eu chiar am probleme cu somnul. In seara asta oricum presimt ca voi dormi bine. Sunt din ce in ce mai stresata ca ma asteapta un examen practic la chimie si tre sa stiu vreo 200 de experiente efectiv pe de rost... O fi cumva... Noapte buna tuturor! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
da. Astazi am cazut pe scari juma de etaj. Erau scari de marmura de-aia lucioasa ca in mall si mi-a fugit piciorul. Abia mai pot merge.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Vai Pink esti ok? Mi s-a intamplat si mie in septembrie, si exact cum spui tu mi-a fugit piciorul (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Unde te-ai lovit?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Neata!
Imi pare rau Pink. Sa ai grija de tine. Eu sunt ingrozita de cand cu cele 2 entorse la glezna pe care le-am avut. Nu ati observat ca in momentul in care te impiedici sau aluneci, te trece o senzatie prin tot corpul...fiori, fluturasi, habar nu am. In fine asta era o paranteza. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Pink, freaca-te pe unde te-ai lovit cu un unguent ceva pentru entorse sau dureri musculare, am un lapsus de speriat acum , nu-mi vine cum ii zice . O sa te tina vreo 2-3 zile durerile. La mine-n familie TOTI am cazut asa in casa , pe scari, un parchet dat naibii. Eu am cazut ca tine, jumate de scara si un sfert de ora am plans in pozitia in care am aterizat pentru ca nu imi mai simteam coloana. Dar dupa trei zile eram ca noua, dar coboram scarile in jumate de ora ca o batranica grijulie.
Vezi numai sa nu fie ceva mai rau, sa iti faci o radiografie de siguranta daca simti mai mult decat o durere vaga in tot corpul. Multa sanatate ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
buna fetelor! azi sunt foarte somnoroasa si nu am chef de nimic....
Pink - sa te faci bine! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bia, sa megi sa-ti faci o radiografie. Sanatate multa!
Azi e o zi ciudata rau. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 08:38 PM |
|