![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! I'm so fucking stupid!!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Am inchis masina cu cheile inauntru! Cum e posibil sa fac asa ceva???? Mi.e foame si nu am nik de mancare! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Diana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , cu cea mica nu-mi pun mintea, cu a mare-i buba. Stii cum e, soacra tot soacra ramane. Noroc ca al meu nu-i vreun d'ala dominat de maica-sa ca ma duceam invartindu-ma demult de aici (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, lasa, ca le scoti tu! Acuma ia-ti papucii si vino prin fundu` gradinii caincropim ceva la repezeala, fata mea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Oh, Doamne, Althe! Stiu exact ce simti! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Si am bagat de seama ca mamele de baieti (care nu au decit baieti) de la o anumita virsta is mai...altfel! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mi-am recuperat masina. si cred ca mi-am cumparat hamburgeri din soia. Da nu sunt sigura...Ma duc acum sa vad
Si o sa-i mananc cu niste rosii, si cred ca sunt in regula pt seara asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mi s-a intamplat si mie, albi. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Altheea, ma bucur ca este totul bine cu bebelusul! Si ce frumos ca va mutati pana atunci! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am pizza in cuptor. Sa vedem ce-o iesi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) First time cu coca a la Jamie. Pina acum toate incercarile mele de a presta pizza au fost ...lamentabile! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si asta ca sa folosesc un eufemism. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mama facu inghetata... si nu o las sa inghete deloc, mancai deja vreo doua boluri! (IMG:style_emoticons/default/icecream.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Aaaa, copil nerabdator! Cu ce aroma? Ca sa balesc si eu nitel! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ei na... de cacao! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) Dar conforma!
Fu prima incercare... si imi place, iese buna... doar ca mai are mici firimituri de cacao netopita prin ea... (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) This post has been edited by bookaholic: Dec 5 2009, 01:27 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) M-am trezit cu gainile. In cateva minute plec la ai mei, la taiat de porc. O sa fie o zi luuuuunga (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 03:57 AM |
|