![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata fetele!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata, Scaiut! Ce faci?
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Bine fac. Sunt si eu odihnita ca saptamana trecuta a fost o agitatie continua. Tu?
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu fusei la facultate si aflai cand dau licentele.
Scaii, ce-ai facut la examen? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Hello fetele.
Eu sunt bine dispusa ca am avut azi examen practic la biofizica si trebuie sa il iei pentru a putea intra apoi in examenul din terorie. Si l-am luat....cu 10 chiar:D:D:D (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif) Miercuri am la chimie si e jale la practic ca trebuie sa stiu vreo 200 experimente pe din afara/:( |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iar am tras o sperietura de moarte. Bate cineva la usa ca de potop, aud tipete pe scara (la birou) "Ajutooor, ajutooooooor!!!!!!"
Ies repede. Cind colo, vecina de linga mine tremura toata, usa ei aproape intredeschisa, numai aschii pe jos si usa ei facuta bucati pe partea cu yalele. Au inceprcat sa ii sparga apartamentul. Femeia zice ca nu a lipsit mai mult de 40 de minute. Am sunat la 112. A venit politia in nici 6 minute. N-au intrat hotii pentru ca s-a rupt butucul unei yale si probabil s-au auzit zgomote si nu au mai stat, au fugit la foc automat... A deschis unul dintre politisti usa izbindu-se cu umarul. Ma mir ca nu l-a dizlocat! Apoi au plecat si se intorc cu echipa care sa faca cercetarile... Dooooooaaaaaaaamne, ce zile!!! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza. Eu sunt cam deprimata...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Salut !
Waw, chiar ca ai parte de niste zile ciudate, Diana (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ziua-n-amiaza mare au incercat ? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Da, gindeste-te, bloc pe Calea Bucuresti... M-am speriat de moarte!
Nu trebuie dat drumul la nimeni necunoscut in scara! Acum da drumu toata lumea cind aude "parktiker, kaufland, posta" samd. Si sint o groaza de hoti!!!!!!!!!! Ziua-n amiza mare, de pe la 12 pina-n 1 s-a petrecut faza. Singura chestie pe care am auzit-o e ca a sunat la interfon la cineva de pe palier (se aude cind suna la un vecin)... In rest, nimic!!! Mai sint si silentiosi nenorocitii!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Doamne, Fides, m-ai speriat de moarte! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sper sa nu apara si pe la mine evenimente din astea!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 08:19 AM |
|