![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
E voie si alb, atata vreme cat e sec (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Cat despre sefa nebunelor, eu cred ca stim cine e (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fides, ce faci tu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu ma proclam sefa nebunelor! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mai am trei saptamani pana trebuie sa depun lucrarea de licenta la litere si am doar vreo 15 pagini... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) In rest, ma uitai la Grey's Anatomy. Ma duc sa ved ce-o mai fi prin frigider. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Book, ia vezi, curatenie ai in casa? Eu cand aveam lucrari sau examene in facultate pana si curatenia mi-era mai draga decat invatatul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eeeeh, ce vremuri!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sweet? De ce te miri? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poi nu ne-ai povestit nimic despre motivul anticonceptionalelelor. Vrem detalii. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) So va intreceti pentru postul de sefa nebunelor?! Vreti sa fiu arbitru? Hai incepeti sa va depuneti candidaturile! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/partytime.gif) mi-a revenit netuuuuuuuuuuu
Book e de bine si la tine,eu incep de la sfarsitul lunii examenele,si inca mai caut cursuri de pe la colegii silitori! Vazut si eu Grey,verificat si ce mai e prin frigi,si apropo Book daca ti-e foame vezi ca am dat o tura pe la mancaruri ne asteapta Fides cu tooooort! |
|
|
![]()
|
|
Lasa tortul, ca suntem in criza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sweet, as vrea sa fie un motiv mai...exotic, insa sunt pentru reglare hormonala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De cand am avut chistul la sub-brat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Apropo, tu cu ce te mai lauzi? This post has been edited by Szimcsi: Jan 11 2010, 11:47 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Cindy, nu vreau sa incep ca nu mai termin. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Curatenie nu prea e. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Dar mi-a intrat frica-n oase, ca nu-i chiar ca la sesiune, unde mai trageam mata de coada. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Acum nu mai am timp! Tiana, eu ocolesc intentionat topicul respectiv, am pus doua kile (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) pe mine de sarbatori si nu reusesc sa revin la bunele obiceiuri... Szi, lasa mama, just in case... tu esti pregatita oricum! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Cindy, pregateste criteriile de departajare,ca navalim gramada cu depunerea candidaturii!
Szi, io las tortu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ,e criza si la uitat? |
|
|
![]()
|
|
Ti, cand vrei sa dai jos cel putin 5 kile, stii cum apare criza? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Si eu tot la 5 kile ma bag...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 10:37 PM |
|