![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Szi, ma laud in primul rand cu agilitatea mea. Vezi, nici nu ai apucat sa zici o propozitie, ca imediat am prins-o si am navalit pe tine! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Cindy, te lauzi degeaba ca ti-o lua scaiut inainte! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Cum ocoleste ea raspunsurile! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) In schimb o ia pe Szi la intrebari cum o prinde! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu ma bag la vreo... 4 kile. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mda, Sweet e deja faimoasa in a ocoli raspunsurile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Madame e ...cam atat,ca nu avem monseur-si pe aici declaram deschize sesiunea de dipunere a candidaturii: nebuna de serviciu!
Asa ca bagati va rog! Hallo ,lady`s ce va veni cu kg astea ?Ele vin...ele pleaca! Vorbesc eu,ridic mana vinovata -2kg. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Euuu?!??? (IMG:style_emoticons/default/innocent.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Euuu?!??? (IMG:style_emoticons/default/innocent.gif) Daa,noi te credem pe cuvant! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Tiana, doar doua mai vrei sa slabesti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
This is Cindy: Cine, eeeeuuuu??? (IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/il_430xN20031593.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Book,daca intrebi lumea de pe langa mine,nu ar trebui sa slabesc,dar daca las garda jos ajung de unde am plecat acum aproape 8 luni.Asa ca mai corect ar fi sa spun ca trebuie sa controlez ce mananc.
Ce dulce e "Cindy"! |
|
|
![]()
|
|
Vaai Book, ce dragut e!! Chiar ca seamana cu mine! Pentru ca e dragut, se intelege narcisismul, nu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Tiana, dar cate kg ai tu? Ca mie mi-ai parut foarte slaba in ultimele poze postate, cele cu rochitele! |
|
|
![]()
|
|
Daaa, si tu ai burtica roz, nu? (IMG:style_emoticons/default/tease.gif)
Tiana, asa e, si mie mi se pare ca arati foarte bine. Dar nu stiu de ce aveam impresia ca vrei sa slabesti mai mult... (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 05:05 AM |
|