![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu presupun ca din frigiderul ala mananca doar ea, de aia zicea ca e mare. Asa-i? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Maaai, sinteti mici copii. Pizza la 3 noaptea (si facut, si halit), clatite la 6 dimineata, musafiri chemati in toiul noptii/aka dimineata pentru turta mea dulce (dupa ce plecam de la disco si nu ne mai primeau nici la biserica (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) )... Sters geamurile in crucea noptii... Eheheheeee, ce vremuri, dom`le!
Ma scuzati, acu ma duc sa halesc pancakesurili di li-am pozat si ma holbez (cu ochii astia de broasca nici nu tre` sa ma strofoc prea tare (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ce-i drept! )la X Flies. Muldeeeeeeer! Tin-te bineeeeeeeeeee!!! Viiiiiin!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Deci ,eu va pup pe portofel,asteptam pana maine sa vedem ce alte nebunii se mai intampla(sau provocam).
O noapte placuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Of, mai exista Mulder? (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)
Pe mine m-au apucat talentele mai devreme la unghii, mi le-am facut Tokyo (Fides stie despre ce vorbesc... (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) ). That's one wild colour, va arat maine! Noapte buna fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tokyo??? Hihihi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Boala contagioasa!!!
Mulderu iezista in dvd ul mieu. Noapte buna Tiana!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Nu va vad de somn ce mi-e. Si m-am trezit si cu curul in sus azi, asa ca sunt tafnoasa rau. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Poate si pentru ca mi-a iesit herpes la gura IAR!! la cateva zile dupa ce imi trecuse celalalt.
This post has been edited by Szimcsi: Jan 12 2010, 09:49 AM |
|
|
![]()
|
|
E pe fond nervos si saderea imunitatii. Da-te cu Zovirax unguent si baga o cura cu ulei de catina si echinaceea.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mi-am luat propolis cu echinaceea. Sper sa functioneze.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Hello people! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Initial nu stiam cine aparut pe aici ca am vazut avatarele noi. Sunt foarte frumoase. SZi iti doresc sa dispara cat mai repede! Ma gandesc ca e neplacut. Eu iar sunt singura acasa. Am citit Dia ce ai scris despre spartul usii si ih m-am ingrozit olecuta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bf a plecat ieri acasa, iar cam o luna voi fi singura cuc. Intr-un fel e bine ca acum nu ma mai tenteaza nimic si nu mai trebuie sa gatesc pentru el tot felul de mancaruri pe care eu nu le pot manca si deci tentaii zero (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . M-am cantarit azi si mai slabii un Kil. Iupii. Cred ca saptamana asta incep iar sa slabesc. Iar nu am pofta de mancare si mananc doar ca sa respect cat de cat mesele. Ieri am sarit peste cina. Nici nu am realizat si apoi seara m-am trantit in pat. O zi placuta va doresc si ma mai bag eu in seama in decursul zilei ca prea numai voi ati stat la taclale p-aciulea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna fetele! Sunt si eu p-aci! Szi, am avut si eu frumusete de herpes cand m-am intors din vacanta si mi-a trecut cu Aciclovir.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 04:50 AM |
|