![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
kryss, nu ne cunoastem de chiar asa multa vreme... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Esti binevenita in discutiile noastre!
Tiana, bine ca totul s-a rezolvat ok! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Fides, no junk food for you! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) Nu te stresa prea tare, Rody, ca o sa fie ok. Am patit si eu faze mult mai rele... Am un fost coleg care face master acum si este retardat (nu este o gluma, chiar este, la propriu!!! (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) ) Eu... fusei prin parc sa alerg azi, dar era frig de simteam ca ma dor plamanii. (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Azi e frig rau, asa frig incat mi-au dat lacrimile de la scara blocului pana la masina. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si am si ochii impaienjeniti de somn (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Neata!
Bravo Book. E super ca ai chef sa alergi. Si eu merg azi la sport ca mai trebuie sa imi fac niste prezente si ne alearga pe acolo de numa. Maine mai am un test si azi invat in principiu. Acum imi iau micul dejun. M-am cantarit acu o jumate de ora si am mai slabit un kg. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu stiu nu e bine nici asa mult dintr-o data, dar nu am pofta de mancare. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Teo jr are rosu in gat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sambata mi-a mutat olandezu fotoliul in fata calculatorului. I-a fost mila de spatele meu. Acum stau cu drag la calculator cand sunt acasa. Nu vreti sa stiti cum arata scaunul pe care ma chinuiam inainte (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Fotoliul e imens si ocupa mult din camera, insa ne descurcam pana vom avea bani sa luam un scaun special si confortabil. Aseara am prestat doua ciorbe: una de salata si una de burta falsa (cu ciuperci pleurotus). Eram chitita pe cea de ciuperci, insa pentru ca am dat " din intamplare" peste o salata minunata, am facut si ciorba de salata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am mai facut crostini ala Ramona Badescu si carnati cu bere la cuptor. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutare! Eu am dormit 12 ore!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Inseamna ca azi esti pusa pe fapte mari (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De fap tot obosita ma simt. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Adevarul e ca, cu cat dormi mai mult cu atat te simti mai obosit si molesit. Da cu apa rece pe fata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata! Si eu am dormit o groaza si acum tot in pat sunt! De luni incep serviciul, deci ma bucur de ultimele zile de odihna.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu am dormit doar 6 ore si ma simt extrem de obosita. Abia astept weekendul. Ma ustura ochii la propriu de oboseala. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 04:41 AM |
|