![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Naspet, Szi.
Ce ciudatenie de vreme e afara... cerul e gri si totusi a aparut si un soare de primavara! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ce fac fetele? Eu ma uit la tv si ma pregatesc sa ma spal pe cap. Se pare ca maine va avea loc sedinta pentru care am muncit de cand m-am intors din concediu. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonsoar! Io prestat haleala si am inca o cerere de pancakes in reluare... ramasa neonorata.
|
|
|
![]()
|
|
A, si, evident, acu` fac pancakes. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Te admir, Di, ca mai ai energie pentru gatit la ora asta! Eu m-am bagat in pat si ma uit la Dr House
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Eu sunt in varful patului. Crizata. Hai sa va spun si partea care ma termina de fapt. Fostul meu, care de altfel parea doar imatur, s-a dovedit a fi un psihopat. Ma urmareste si ma ameninta. Am aflat in seara asta, ca se indreapta spre mine, si nu ca sa ma pupe. maine trebuie sa plec de acasa... sper sa reusesc sa scap de el... Sunt terminata psihic, daca nu termin mai repede cu prostia asta, o sa o iau pe campii. Voi ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Albi, imi pare tare rau pt tine. Nu se poate sa anunti politia? Sau un prieten care sa vina dupa tine?
|
|
|
![]()
|
|
Albi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , trebuie sa fii tare. Ameninta-l cu politia. BTW, la apleul la 112 ajung baietii foarte repede!
Si sa nu clachezi sau sa ii arati ca iti e frica, Biziila! Sub nici un motiv! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Whhhat??? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nu ai pe cineva care sa vina sa stea cu tine? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Cum te-a amenintat, ce ti-a zis? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Damn, nu esti in tara! Of!!! Daca erai in tara n-avea el curajul asta, ar fi fost gaina! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 12:08 PM |
|