![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E :piromg : - scoate ultimu` spatiu.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Fides,tu taci cu clatita,ca ma bag in frigider....si ce daca ma bag,ca nu am clatite (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) !
Sar`mana pentru (IMG:style_emoticons/default/piromg.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa cresti mare! Moaaamaaa, e aproape 3! Ihaaaaaaaaa!
Ma duc sa ma culc. Aka sa ma bag in pat, ca de dormit...ciu-ciu! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Noapte buna, ladies si din partea mea !
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Noapte buna ,fetelor!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Gata, plecati? Somn usor.
Hai mai Tiana ca e pirat, nu michi maus! (IMG:style_emoticons/default/limbosul.gif) Vezi cand scrii mesajul in stanga la emoticoane dai show all ca sa vezi mai multe... |
|
|
![]()
|
|
Am zis ca ma culc,dar mai stau.
Book stiam de faza cu emoticoanele,dar cand le deschid sigur imi scapa ce caut.Si mie asa mi-a placut sa-i spun, michimaus! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Atunci michimaus sa fie! (IMG:style_emoticons/default/pirate28.gif) (IMG:style_emoticons/default/piromg.gif)
Ma duc si eu sa ma culc... Sper sa pot sa adorm! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Book: Jan 15 2010, 03:12 AM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Seara buna! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu toata ziua am bibilit la asta: macheta neterminata Nu e gata inca daaaar va dati si voi cu parerea? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu clatitele voastre. Sister a bazait toata ziua ca vrea clatite si nu a facut sa nu pofteasca Pinku' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Imi place mult! Este simplu, edgy, la tinta, imi place ca ai folosit poze alb-negru (in afara de portofoliu) si ca ai pus un pic de pink pe ici-colo! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:15 PM |
|