![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna seara!
Szi,sa nu-ti para tare rau,tu ai facut ceva foarte bine,alti nu au avut minte sa-l foloseasca! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Szi, esti fata desteapta, nu iti strica inima!
Eu nu ma simt ocos. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nu stric nimic, au avut grija altii. E clar, plec la Bucuresti. Cu prima ocazie!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Asa sa faci , Szi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Si pe mine ma bate acelasi gand, singura problema e ca tre' sa inchiriez casa. Decat sa plec afara la munca, mai bine in Buc. , la noi in town, locurile de munca sunt ca fata Morgana (IMG:style_emoticons/default/help1.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
La mine ar fi ca si cum m-as intoarce acasa. Insa intre timp mi-am creat aici niste "radacini". O sa fie greu sa le rup. Insa e o vorba "mi-e mila de tine, dar si de mine mi se rupe sufletul". Cred ca daca am avut ceva datorii de platit in viata asta, le-am platit cu dobanda.....E timpul sa ma gandesc si la sufletelul meu putin....
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Yep, asa-i, ca bine zici...
Nu de mult timp am invatat o lectie (invatat in sensul de pus in practica, da ? ) : daca nu te iubesti si nu te respecti pe tine insuti, ceilalti nici atat n-or s-o faca. Asa ca, fa ce-i mai bine pentru tine sau ce-ti spune al saselea simt ca e bine sa faci, si....o sa fie bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna seara gagici! Eu azi am facut curat in toata casa si am fost la facultate asa ca ioc net. Acum ma bag la facut un comentariu la engleza pentru maine (bleah (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Am terminat, ma bag la somn. Noapte buna fetili (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Noapte buna scaii, ma bag si eu la somn...
N-a mai zis nimic albinuta! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata, dragele mele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 10:27 PM |
|