![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna dimineata! Ar merge o cafeluta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjour! Eu sint la birou. Dupa ce m-am trezit si am baut cafeaua am facut baie si am mai "recoltat" trei pumni de par. M-am infurita, i-am spus injerului ca ma duc la birou si am tulit-o la frizer. Acum sint tunsa "a la garcon".
Nu mi se mai vad gaurile din cap foarte tare si arat mai tinara. Macar asa nu mai vad cind cade cite-o tona! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Bravo, Diana ! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Cred ca ti-a trebuit mult curaj, tinand cont si de ultima experienta a ta cu tunsul ! Ai gasit acum frizerul potrivit ? Injerul ce-a zis ? |
|
|
![]()
|
|
M-am dus la frizerie de barbati... Injerului i-a cazut fata. A zis ca acum nu se vede ca as avea problema cu pricina, cel putin nu la o prima privire. O sa pun poza pe grup.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cat de scurt inseamna "a la garcon"? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Scurt. Baieteste.
Am pus poze pe grup. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am vazut (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Eu asa ma tund de cand m-am maritat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cand eram domnisoara mereu am avut parul lung pana la jumatatea spatelui. Acasa la sot insa nu aveam conditii pentru ingrijirea parului lung (lipsa totala de baie si spalat la cap intr-un lighenas (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ). A fost greu pana m-am tuns prima oara, apoi mi-a fost greu sa-l mai las lung (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum m-a convins sora mea (coafeza de meserie - numai la ea ma tund) sa- mi las bretonul pana mai jos de lobul urechii si mi-a facut o freza la moda. Sa vedem cat voi rezista (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 02:43 PM |
|