![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
E de bine atunci! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu ma chinui sa invat sa joc carti,e clar, am luat-o pe aratura! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce joc?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Rentz.
E clar ,nu sant pe creanga mea! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aaaaa, de-asta jucam in facultate. Am uitat insa cum era. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) M-am babiiiiiiiiiiiit! Ma duc sa-mi pozez manichiura. E rosie ca un cardinal! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Deci vazut "cardinalu`" ,jucat rentz ,acu cred ca ma retrag,o noapte linistita mai departe !
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna dimineata.
Am mari probleme si nu stiu cu ce sa incep. Mai sunt cateva zile si intru in sesiune.Nu am cu cine sa-mi las copiii sa ma duc la facultate. Asta ma seaca cel mai tare.Nu mai gasesc pe nimeni sa ma ajute. Parca s-au evaporat toti. Gandul ca voi pierde tot ma face sa innebunesc. Mai bine nu ma duceam la facultate...acum simt un gust amar, parca mi se darama lumea. Mi se pare ca am fost nechibzuita sa incerc marea cu degetul. Ma simt obosita, fara vlaga, nu pot sa dorm. Ma trezesc cu fata si mainile umflate, uneori ma sperii de mine. Am crezut ca pot, dar se pare ca o sa dezamagesc pe toata lumea... cel mai tare simt ca m-am dejamagit pe mine. Va doresc o zi implinita. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata!
Oana, din ce oras esti? Scuze, am vazut ca scrie Iasi sub poza. Poate gasesti vreo prietena. Copiii sunt mici? Toti am avut momente in care credeam ca am incercat marea cu degetul dar cine a zis ca viata e usoara? Important e ce-ti doresti tu si in astfel de momente putin egoism este bine venit. pana la urma e viata ta. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Pink, baieteii gemeni au doi ani si fetita are cinci ani.
Sunt bolnavi si nu-i primeste la cresa. M-au cam lovit toate problemele , una peste alta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Oana, nu se poate sa nu fie o amica sau o vecina ceva la care sa apelezi. Ca pana la urma sunt doar cateva ore pana dai examenele, nu e mare lucru.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 03:58 AM |
|