![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Szi, prietena mea de baza s-a casatorit si a plecat departe, iar vecina a plecat si ea la bunicii ei, undeva la tara.
Oare pot sa dau examenele cu cei de la zi? Nu ma las asa usor, inerc toate variantele. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata fetelor! Oana, sunt convinsa ca daca vorbesti cu profesorul sa te duci la zi te va intelege, ca doar ai o situatie mai speciala. Iti tin pumnii (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna ziua si de la mine!
Oana vorbeste cu profesorii,sigur gasiti impreuna o varianta,cand ai examenele? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Oana, la noi la fac majoritatea profesorilor au acceptat ca anumiti studenti sa dea examenele cu alte grupe sau chiar la fr daca ei erau la zi si invers. Du-te si vorbeste cu ei, se va gasi o rezolvare. Multa bafta!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna seara. Da Oana, si eu zic sa vorbesti cu profesorii si sa te intelegi cu ei. Iti tin pumnii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu am fost pe la ai mei azi, m-am simtit foarte rasfatata. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) In rest, ma pregatesc pentru inca o saptamana de munca si imi caut de lucru la Bucuresti in continuare. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am racit. Sunt congestionata, ma doare capul, tusesc... am dormit toata noaptea si toata ziua. Cred ca am temperatura ca mi-e foarte frig... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bea un ceai fierbinte si baga-te in pat. Si spirt amestecat pe jumatate cu apa calda in cap si un fes. Si un cartof spalat, curatat si dat pe razatoare si apoi stors pus pe o cirpa si stropit cu spirt la git. Ai grija insa ca pateaza rau asta insa te pune pe picioare.
Satanate multa, Bia! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Merci Diana. Stiu de leacurile descrise dar mie mi se face rau de la spirt, vomit instant de la miros. Am baut ceai, am luat bronhexin, echinaceea, vitamina C. maine ma duc sa iau ceva de gat si un antibiotic in caz ca se agraveaza.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Baga niste lamiie cu miere de albine. Intareste sistemul imunitar mierea si vitamina C e recomandata in raceli. A, si sa stii ca patrunjelul e cel mai bogat aliment in aceasta vitamina, nu citricele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Si cum pap patrunjelul? Gol? (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) Sau cu ceva? Am papat asa frecat cu branzica dulce, usturoi si castravete.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 08:35 AM |
|