![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu de la 6 dimineata pana acum! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna ziua.
Am inceput ziua urat, obosita si fara vlaga.
Sper sa-mi revin.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Buna ziua ,doamnelor!
Ce fac fetele? Eu caut ceva oferte ,calcule peste calcule,dar in rest de la bine in sus(lauda-ma gura (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) A....Mai si stau cu un teanc de cursuri pe birou,ca din 30 ian incepe si la mine distractia. Deci, e nemaipomenit, sau nu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Hello fetele! Pink, scuze ca n-am pus reteta de cuibi, dar de luni am inceput un nou serviciu si am fost ocupata pana peste cap. Eu sunt multumita de ce se petrece la munca, sper sa nu-mi schimb parerea pe parcurs. Cam asta a fost. Voi ce mai ziceti?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Scaiut,bravo pentru servici,dar detaileaza ....domeniu,etc!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna fetelor...
De cand nu m-am mai bagat in seama pe aici am cam pierdut firul. Am racit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (((( |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Off, Rody, ce nasol! Sa te faci bine (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
M-am angajat ca consultant tehnic in SAP. Momentan, e un domeniu nou pt mine pt ca n-am mai lucrat in SAP pana acum, dar ei imi ofera training la locul de munca ceea ce foarte misto. |
|
|
![]()
|
|
Rody,sanatate si ai grija de tine!
Scaiut ,da`ce este SAP? Recunosc, nu stiu! |
|
|
![]()
|
|
SAP este un sistem ERP(Enterprise Resource Planning) dezvoltat demult de nemti si acum este cunoscut ca cel mai tare ERP din Europa. Alte exemple de firme care au sisteme ERP sunt Oracle, Microsoft. Nu stiu daca m-am exprimat cum trebuie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Si eu acum lucrez in limbajul de programare a SAP-ului care se numeste ABAP. Adica dezvolt aplicatii in ABAP.
|
|
|
![]()
|
|
Aha...mai lamurit,asta nu inseamna ca si stiu despre ce este vorba, mint ,lucrez cu Oracle, suna interesant!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 04:51 PM |
|