![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
unde-i polizu asta? ???
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
da, in buzau chiar am auzit de doctorul Constantinescu ca este foarte bun, chiar la el vreau si eu sa ma duc cand ma hotarasc sa fac un bebe! ::)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE unde-i polizu asta? ??? Spitalul de Obstretica Ginecologie Polizu e foarte aproape de Gara de Nord (cand vii cu troleibuzul 79/86, a 2a statie de la Gara de Nord). este considerat unul din cele mai bune spitale de ginecologie din Romania si e unul din cele de 'traditie' (ca sa citez pe cineva, cadru medical, de la Municipal- mi-a recomandat calduros spitalul asta pt operatia mamei). alta alegere buna pt ginecologie e Spitalul Municipal (au cativa medici tineri f buni)- mai ales pt tratamentul fibromului uterin- e o procedura noua care se numeste 'embolizare' si care e non-invaziva- practic operatia in sine are cativa mm si te refaci extrem de repede dupa). despre fibroame si restul- poate deschidem un topic separat cand va fi nevoie. Idem, despre Maternitatea Giulesti am auzit pareri destul de bune (dar cu exceptia FIV-urilor care se fac acolo, daca imi aduc bine aminte nu am auzit prea mult altceva). |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Eu il cunosc pe Marinescu Gheorghe...medic la spitalul Polizu si directorul policlinicii Batistei. Dupa mine este un progesionist...mi-a rezolvat in timp destul de scurt o problema. :)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Eu recomanda orice medic gineco de la spitalul Elias,exceptie dr.Marinescu.Si ca sa dau nume, dr.Al.Filipescu si Dr.Tutunaru sunt exceptionali.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
QUOTE QUOTE unde-i polizu asta? ??? Spitalul de Obstretica Ginecologie Polizu e foarte aproape de Gara de Nord (cand vii cu troleibuzul 79/86, a 2a statie de la Gara de Nord). este considerat unul din cele mai bune spitale de ginecologie din Romania si e unul din cele de 'traditie' (ca sa citez pe cineva, cadru medical, de la Municipal- mi-a recomandat calduros spitalul asta pt operatia mamei). alta alegere buna pt ginecologie e Spitalul Municipal (au cativa medici tineri f buni)- mai ales pt tratamentul fibromului uterin- e o procedura noua care se numeste 'embolizare' si care e non-invaziva- practic operatia in sine are cativa mm si te refaci extrem de repede dupa). despre fibroame si restul- poate deschidem un topic separat cand va fi nevoie. Idem, despre Maternitatea Giulesti am auzit pareri destul de bune (dar cu exceptia FIV-urilor care se fac acolo, daca imi aduc bine aminte nu am auzit prea mult altceva). forte, multumesc pt lamuriri. trebuie programare ceva sau merg si gasesc pe cineva oricand? :-* si care sunt ;tarifele;? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Ce pot zice de Constanta...
De Dehelean, un foarte bun ginecolog dar numai ptr chiuretaje. :-X Pentru analize, tratamente, etc, fereasca. Ex: Eu, acum 12 ani m-am operat la dansul ptr chist ovarian. Pe foaia de externare si aia de spital, de internare, nush cum ii zce, scria clar: chist ovarian drept, operat plus ovar drept scos. Ceva de genu'. Peste 10 ani, dureri tot in partea dreapta de ma tavaleam. Am zis ca e de la apendicita, fug la chirurg, ala nu , du-te la ginecolog ca e de competenta lui. Fug la Dehelean: dupa eco, imi spune: ti s-a imflamat ovarul???? drept. Ia nu stiu ce pastile. :-X Nene, eu parca nu mai posedam ovar drept... Cumnatele mele, cu alte tipuri de probleme, tot la el s-au dus, si surpriza: acelasi tratament ca pentru ovarul meu regasit :morideris: repet: pentru chiuretaje, e as omu', dar cam atat. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
@meg: Polizu e un spital ca oricare altul - iti trebe o trimitere de la medicul de familie cred. pe mama asa am adus-o acolo si am operat-o. habar nu am cum se face altfel....
eu una prefer sa merg la cabinetele private ale medicilor de acolo (din motive de igiena dar nu numai ;) ) |
|
|
![]()
|
|
offf, forte, de unde medic de familie? :(
imi poti recomanda un cabinet? merci! :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
De Blidarelu de la Institutul Oncologic Bucuresti a auzit cineva? Mi-a spus o prietena ca ar fi foarte bun, dar nu stiu cata incredere sa am in ce zice ea, avand in vedere ca lucreaza pentru el!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:33 PM |
|