IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Lista cu ginecologi, cabinete medicale, clinici ginecologice
cora_s
post Jan 17 2007, 04:11 PM
Post #51

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,053

QUOTE(mikka @ Jan 10 2007, 02:33 AM) *
buna fetelor
am mare noroc ca am gasit acest site - am luat toate subiectele la rasfoit

trebuie sa merg la primul conbtrol ginecologic si as vrea sa stiu cum trebui sa ma pregatesc si sa ma comport
daca puteti sa-mi dati ceva inf despre cum decurge un control
mi-e cam frica recunosc

ma gandesc sa merg la doamna pelin despre care vorbea adri - mai ales ca stau foarte aproape de cabinet.

multumesc.

pai nu trebiue sa iti fie frica trebiue sa pleci de la premiza ca acel doctor a vazut destule la viata lui deci relaxeaza-te pentru ca astfel iti va pute face tuseul vaginal fara durere!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
pai intai iti va face o anamneza, va discuta cu tine despre viata ta sexuala, cm, ultimul cm, si alte probleme cu care te-ai confruntat
te va intreba dc ai copii, daca ai nascut sau dc ai avut vreo intrerupere de sarcina
dupa aceea te va ruga sa te sui pe masa ginecologica pt consult sa te asezi cat mai jos catre orificiul din partea de jos a mesei si te va ruga sa te relexezi , te va examina vaginal, te va palpa pe ovare, dc considera iti va face o lama, adica iti va recolta secretie pt analize de labaorator, vezi candida sau alte ciupercute, te va pune sa te ridici, iti va examina sanii la palpare sa observe dc ai chisturi , va examina mamaloanele si dc va considera necesar iti va face si o ecografie pelvina
ps nu cred ca mai e nevoie sa iti spun de toaleta personala intima!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jan 17 2007, 06:14 PM
Post #52

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Cora!

+Quote Post
michellemary
post Jan 23 2007, 09:17 PM
Post #53

Dependent

Member No.: 296

[quote name='Meg' date='Sep 28 2006, 07:03 PM' post='60972']
Salut, Moni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
DICO-MED SRL tel: 413.91.45 / 0722.232.919 Adresa: Aleea Tg. Neamt nr.1, Bl.D9, sc. C, et.1, ap. 23 - program: Luni-Vineri: 10.00 - 18.00; Sambata: 9.00 - 13.00 Dr. Indiana Pelin

Si eu trebuie sa imi fac un control medical ginecologic si caut un medic bun. O sa imi fac si eu programare la doctora Pelin pt ca au recomandat-o deja doua fete.

+Quote Post
Amalya
post Feb 13 2007, 09:37 AM
Post #54

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,190

Buna!
Sunt noua pe aici si sper ca ma poate ajuta si pe mine cineva.
Sunt din Timisoara si doresc sa merg la o consultatie la ginecolog , dar fiind mai noua in oras , nu prea cunosc medicii.Caut o doamna ginecolog (despre care stiti lucruri bune) , dar care sa lucreze si la Odobescu pt ca in viitorul apropiat imi doresc un bebe.
Multumesc.
PS:Am auzit de dr.Aljobory Florica.Stie cineva ceva despre ea?

+Quote Post
egate
post Feb 13 2007, 06:41 PM
Post #55

Contaminat
*

From: iasi
Member No.: 1,195

buna, si eu sunt noua pe acest site, am citit mai multe topic-uri, sunt tot felul de chestii f interesante si care imi raspund la o groaza de intrebari!
sunt din iasi. Vreau adresa si numele unui medic ginecolog (femeie), sa fie rabdatoare si sa nu se gandesca doar sa scape de mine pt a-mi incasa banii pt consultatie!
poate ma poate ajuta cineva
am fost la mai multe doctorite, si inca nu am gasit una care sa aiba rabdare sa-mi explice ce si cum...
multumesc!

+Quote Post
rayana101080
post Mar 6 2007, 09:39 AM
Post #56

Musafir

Buna dupa ce am umblat din dr in dr din analize para analize si ieu si sotul meu cineva din timisoara mi-a dat adresa sinr de telefon al doamnei dr ALJOBORY FLORICA iar dupa ce am contactato pe dansa am mers la ea la cabinet iar datorita acestei doamne am acum un baietel ............o recomand tuturor este din TIMISOARA are cabinet pe str ANA IPATESCU NR 6 SCARA A AP 2 ARE NR DE MOBIL 0744550181 SI LUCREAZA LA CLINICA DE OBSTETRICA - GINECOLOGIE DIN ODOBESCU ,,,,,,,TIMISOARA....ESTE O DRAGUTA

+Quote Post
angeldust
post Mar 11 2007, 02:43 PM
Post #57

Musafir

Am fost si eu la domana Aljobory , are cabinetul chiar langa mine, dar sincera sa fiu mie nu mi-a placut de ea. E de treaba asa, dar eu mergeam la ea pe vremea cand luam anticonceptionale. Si eu ii tot spuneam ca am tot felul de probleme din cauza lor si ea ma contrazicea, spre exemplu imi spunea ca nu are cum sa imi creasca tensiunea de la anticonceptionale, iar eu cititsem in multe locuri ca e posibil. Si dupa ce m-am lasat de antic. intr-adevar nu am mai prea avut probl cu tensiunea.

+Quote Post
Meg
post Mar 11 2007, 04:15 PM
Post #58

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

fetele care mergeti la dr. pelin, imi puteti spune si mie ce statie de ratb se afla acolo in zona? stiu ca era la strada si trebuia sa treci printre blocuri. de fiecare data m-a dus prietenul meu cu masina si acum pentru control nu as vrea sa ma mai tin iar de capul lui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
oare statia lui 105 era?? (eu vin dinspre basarab)
merci!

+Quote Post
rebel
post Mar 20 2007, 11:29 AM
Post #59

Contaminat
*

From: Bucureşti
Member No.: 1,368

Puteţi găsi o listă de medici ginecologi la EDITAT Include note şi comentarii, adăugate (sper) de paciente trecute prin mâinile cadrelor medicale cu pricina, dar şi adresele fizice unde pot fi găsite acestea.

Fara linkuri catre site-uri cu acelasi profil sau profil asemanator. Rebel te rog sa citesti regulamentul.
Multumesc.

This post has been edited by angeldust: Mar 20 2007, 12:10 PM

+Quote Post
katie
post Apr 30 2007, 03:06 PM
Post #60

Contaminat
*

Member No.: 1,562

Buna fetelor,

As vrea sa merg si eu la d-na doctor Indiana Pelin, si as vrea sa va intreb cateva lucruri.

Cam cat dureaza din momentul in care sun pentru programare si pana la consultatia propriu-zisa (o luna)?

Se pot face analizele tot la cabinetul din Dr Taberei (ex. de secretie, Papanicolau, etc.) sau d-na doctor trimite in alta parte. Si cam cat costa consultatia, analizele...

Va multumesc.

+Quote Post

13 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 03:34 AM