![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si la fel de usor ar fi sa iti faci doi useri si sa faci anti-reclama.
Dar ia incearca tu sa iti faci clone, sa vedem ce sa intampla. Nu iti da cu parerea daca nu esti in cunostinta de cauza. Citeste toate paginile din urma si sunt convinsa ca o sa gasesti ceva care sa iti convina. Aici e forum, nu e messenger ca sa ti se raspunda instantaneu la mesaje. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Auzi?! Dar tie nu ti-e rusine obrazului? Asta e magarie! 10 useri? Pare-mi-se ai nevoie si de oftalmolog, nu numai de ginecolog!
Nu e se fac doi useri pentru ca acest forum NU E SAT FARA CIINI. Moderatorii nu sint inexistenti. Iar ca sa te convingi, 10 zile suspendare pentru tonul arogant. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cea mai buna dovada. Iar daca nu-ti place comunitatea celor mai titrate femei din Romania, inseamna ca nu ai motive si nici calitatile necesare pentru a face parte din aceasta comunitate. Drum bun spre meleaguri mai lesinate si din partea mea! Fii sigura ca nu ti se va simti lipsa. (IMG:style_emoticons/default/finger.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 14-August 08 Member No.: 4,472 ![]() |
Buna....stie cumva careva unde se fac avorturi(in tm) dak persoana are 17 ani,si vr ca parintii sa nu afle?multumesc:-s ti sea cerut la un cabinet particular buletinul, ca daca nu il ai nu te trimite acasa in rest: numa doctorul sa fie bun nu ma injurati e adevarat, si apropo in bucuresti unde te lasa 105, la capat, langa sofitel e o doctorita foarte buna, Carmensita si ceva cu b, sus la etaj la maternitate, fffffffffffffffff buna. pacat ca nu mai sunt in bucuresti. Si nu o intereseaza bani. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) oanami!
Injuraturile si adresarile ireverentioase sint interzise de regulamentul forumului. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 14-August 08 Member No.: 4,472 ![]() |
mi-am amintit cum o chima dr Bordanc Carmensita, e foarte buna, orice ati face nu mergeti la medsana, infara pentru analize, doctorii sunt foarte superficiali, si nu merita nici macar un sfert din cat costa o consultatie. sau la policlinica de langa, total neseriosi, doctori de duzina.
|
|
|
![]()
|
|
Oanami, adresele de mail date la misto duc la stergerea contului. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 21-May 08 Member No.: 3,915 ![]() |
As avea nevoie urgenta de un sfat.
Am fost la control si diagostosticul a fost ca am o flora cu microbi,candida si la papanicolau mi-a spus ca am 3. Precizez ca mi-a facut un consult Eco si a reesit ca sunt perfect sanatoasa dar ca am nisip si recunosc nu am reusit sa ajung la urolog. Inainte de asta nu mi-a venit ciclu o vreme si am avut o scurgere galbuie si mancarimi in zona labilor. Ok am primit un tratament in care sa i-au cervucid si sa fac spalaturi cu ceai. Asta cu spalaturile cu ceai n-am prea facut. Nu stiu ce reguli de igiena trebuie sa fac. M-am spalat mereu in zona genitala inclusiv labii cu gel intim.Si stiam ca regula spune odata pe zi si in rest apa. Oricum am terminat 2 cutii pe care le-am luat cu pauza de 10 zile trebuia o saptamana intre cutii. Faptul ca urinezi in timpul noptii sa zicem la circa 3-4 ore ,poate dauna. Nu am facut dragoste doar odata. Mi s-a spus sa le i-am la ciclu dac e nevoie. Cum 3 la papanicolau am inteles?Am auzit persoane care il repeta?dar cand? Mi-a scris cand mi-a dat diagnosticul, sa fac o colposcopie,Eu asa am inteles ca dupa ce termin tratamentul.Ca nu-l gasesc rezultatul. Mai am vreo 19 zile,dar intre timp de cateva zile am dureri ca niste intepaturi in special in stanga dar si dreapta. Nu stiu daca are vreun rezultat faptul ca am luat si i-au pastile de slabit si am slabit 3 kg . Nu am copii.Am vrut sa va intreb de la ce se face. Cum si cu ce faceti spalaturi?In perioada intre tratamente sa fav si atunci ceai.Cantitativ cat se pune?Si ce fel de dispozitiv sa-mi cumpar,ca sunt mai multe si mai sunt dupa cantitate?Oricum nu ma spalam dimineata ci seara sau pe parcursul zilei.Din cauza asta lenjeria mi-o schimbam si de 2 ori.Dupa urinare folosesc doar apa.Am auzit ca e indicat sa faci spalaturi mereu ca si preventie cand ai relatii intime.dar cat de des? Se vindeca stadiul asta.Poate a fost cineva ca si mine la 3 si s-a vindecat. Am inteles ca rana se cauterizeaza desi doctorita nu vrea pt ca nu am nascut,nu a vrut poana acuma.Ca am mai avut probleme. Faptul ca nu ma protejez de frig,influenteaza?Racelala nu mi se intampla des,oricum de cel putin 2 ori . Am o relatie stabila.Cum ma poate proteja partenerul?Pot sa-i reprosez ceva? Stiu ca l-a Grigoras sunt cele mai noi si bune aparate,daca ma insel sa-mi spuneti. Nu stiu daca pot trece de emotii si sa consult un medic,nu am fost decat la 3 doctorite. Poate stiti un medic in Timisoara care are renume in a depista,trata problemele mele. Unde am fost am dat 120 ca nu am asigurare.Oricum ca sa ma vindec va dati seama ca n-am incotro.dar nu stiu daca sa fac din nnou tot consultul sau nu? Si cand costa colposcopia? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cam multe intrebari din care nu am inteles mai nimic sincera sa fiu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ai putea sa faci un rezumat si sa scrii putin mai ingrijit?
Ai fost la Ceausu cumva? Ca ea pt orice recomanda cervucid si spalaturi cu ceai. Ai o rana pe col sau nu? Ca tot nu am inteles. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sincera sa fiu nici eu n-am inteles mai nimic... Altfel, desi am o varsta destul de frageda, din pacate am destula experienta cu problemele ginecologice si te-as fi ajutat cu cea mai mare placere. Eu recomand cu caldura clinica Marie Stopes, dna doctor Carmen Negoescu. E o femeie exceptionala. Foarte draguta si rabdatoare. Ultima data am avut ceva spotting pentru ca uitasem o pastiluta contraceptiva iar dumneaei, pe langa consult, mi-a mai facut si un test de sarcina si o ecografie. La final am platit 45 de ron, de am plecat vorbind singura. E surprinzator ca mi-a luat doar banii pe consultatie ( ma rog, cu reducere pentru ca sunt studenta ), desi am facut si test de sarcina si eco ( care au preturi separate ).
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 6-January 08 From: bucuresti Member No.: 2,951 ![]() |
Am revenit si eu, pina la urma n-am mai ajuns la dna dr Indiana Pelin, pentru ca m-am speriat de ce am citit pe aici, insa... am gasit o dr extraordianara ( din fericire), pe care o recomand cu incredere: dna dr Silvia Dumitrescu. Lucreaza la Hipocrat 2000 ( acolo am fost prima oara, conditiile sunt bune si cu trimitere de ma medicul de familie consultatia este gratuita) si la Spitalul Militar
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 03:23 AM |
|