![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oi fi putind, nu zic nu, insa nu am vazut nicaieri! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Frumoase plantele aromatice!Bravo! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu am vazut la Kaufland (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cand incepe sezonul rasadurilor, are si la piata. Cel putin la noi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Anul trecut am cumparat si eu 5 rasaduri si le-am sadit in gradinuca mamei. Pana la sfarsitul verii s-au transformat in tufisuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Le-am luat in ideea ca voi folosi la mancare, insa nu am folosit nici macar o frunzulita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De la kaufland am luat ce am gasit, busuioc nu am vazut insa niciodata... Da` lasa, data viitoare oi avea mai mult noroc, ca si pe astea le-am luat in ture...
Multumesc frumos, Kryss! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Sa-ti creasca mari si frumoase, sa-ti foloseasca, si sa faci mancaruri parfumate si gustoase. Au iesit intr-un timp foarte scurt. Au avut lumina, cum le-ai udat, au avut caldura sau a fost frig? Fratele meu a luat seminte de lavanda, iar pe plic spune ca ar trebui plantate toamna. Dar eu cred ca totusi nu conteaza, atunci cand le oferi conditiile cu care sunt ele obisnuite sa se dezvolte. Si eu ma lovesc cateodata de problema, nu e leguma proaspata nici in piata, nici la supermarket. In plus in piata vin persoane care vand seminte de legume si zarzavaturi. Totusi nu am incercat niciodata. Felicitari! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pai cit a fost frig au stat pe pervazul din dormitor. Cind s-a incalzit le-am scos in balcon unde sint si acum.
Va prezint: Lamiita, patrunjel, maghiran (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/mpaxarika/1.jpg) Cimbru, busuioc, rozmarin (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/mpaxarika/2.jpg) Lamiita, menta, cimbrisor (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/mpaxarika/3.jpg) Oregano (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/mpaxarika/4.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Mama da' ce mari si frumoase sunt (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Saru` minaaaaaaaa!
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
mie mi-a iesit doar patrunjelul si curry , am incercat sa pun si busuioc si Thymian ( nu stiu cum ii zice pe romaneste) oare trebe sa le pun in pamant la un anumit timp?
Frumoase plante Di , sa le folosesti cu drag! |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Di vad ca nu ai somn la 4 dimineata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si mai observ ca plantele tale aromatice nu sunt folosite, adica nu vad frunze, crengute rupte sau doar mi se pare? Mi-as planta si eu in cateva jardiniere etajate pe un perete din balcon, dar am tendinta de a condimenta bine mancarea si s-ar putea sa raman rapid fara plante. Mi-as mai pune si ardei iuti mici si rosii, am vazut la cineva in ghivece si in toamna avea recolta.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:29 AM |
|