IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages V  « < 11 12 13 14 >  
Closed TopicStart new topic
> Cu ce te-ai innoit petru bucatarie
dr_wise
post Apr 17 2009, 09:52 AM
Post #121

Musafir

Multumesc pentru urari, dar sa stiti ca e mica! Nu va faceti ganduri ca-i ditamai vasul. Am luat-o special pentru cozonacei mici....si alte alea gatite sub capac, la cuptor.
Stiu Di ce-i cocota, da' mde, ne frantuzeam si noi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Apr 21 2009, 07:24 AM
Post #122

Musafir

QUOTE(Cleo @ Apr 21 2009, 01:33 AM) *
Eu va sugerez un malaxor (IMG:http://www.kitchencontraptions.com/images/B00006L58I.01._SCLZZZZZZZ_.jpg) cand o apare in Romania sau cand are preturi rezonabile.

Cleo, hai ca ma mut aici, ca sunt interesata de subiect. In acest malaxor poti face si cantitati mai mici de aluat? Eu l-as cumpara pentru orice fel de aluat, ca de copt, coc in cuptor. Am de gand sa fac si eu din cand in cand prajiturele, cand se face Sara un pic mai mare si de ce sa nu fiu sincera, nu prea am experimentat framantatu'. Am facut doar o data un cozonac sub supravegherea maica-mii si mi-a iesit. Is mai norocoasa asa de fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Pretu', daca-i mai mare nu ma deranjeaza. Si-asa fac economii de cand sunt acasa cu Sara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
Cleo
post Apr 21 2009, 04:14 PM
Post #123

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Deci malaxorul are carlig pt coca, o paleta pt creme si una pt albusuri (aia din imagine). Poti sa-i mai atasezi masina de tocat carne (mi-am luat-o saptamana trecuta) si una pt paste (de fapt am vazut ca-s vreo 3-4 - una intinde coca, alta o taie subtire, alta ceva mai lata si-a 4-a face ravioli)

Nu poti sa faci in el dintr-o data 1 kilogram de faina cu tot ce adaugi deci cam 600g faina e maximum ce poate duce.
Eu am framantat coca din 2 kilograme de faina in 4 serii apoi le-am impreunat. Coca iese elastica si cu basici in 10 minute. E de departe utilajul preferat. Pretul e de la 200 la 400 canadieni (in functie de dimensiunea cuvei) insa isi merita toti banii. Al meu implineste 4 ani.

daca ai de unde sa-l cumperi go for it!

Vorbim de marca Kitchen Aid, alta n-am folosit

+Quote Post
kalua
post Apr 21 2009, 04:32 PM
Post #124

Musafir

Cu Artisanul se poate face si dintr-un kil de faina.

+Quote Post
Cleo
post Apr 21 2009, 04:41 PM
Post #125

moderator

Asa? Daca Doamne feri mi s-o strica vreodata de-ala imi cumpar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 21 2009, 05:14 PM
Post #126

Musafir

Cica asta-i diferenta dintre normalu' si artizanu': putere mai mare si loc mai mult. Mie, drept sa spun, mi-ar fi ajuns unul normal, din cale-afara de rar fac aluaturi dintr-un kil de faina. Dar nu erau decat artisanele. Personal n-am folosit absolut nicio dracie din accesoriile pe care le am (nici nu mai stiu pe unde le-am dosit).

+Quote Post
Cleo
post Apr 21 2009, 05:16 PM
Post #127

moderator

Le-ai luat separat accesoriile (nu vorbesc despre palete)?
Eu masina de tocat am de gand s-o folosesc si la aia de paste ma mai gandesc

+Quote Post
kalua
post Apr 21 2009, 05:59 PM
Post #128

Musafir

Toate separat. De tocat carne plus facut carnati, parca si ceva de pasat fructe/legume. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) N-am folosit nimic pana acum. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Apr 21 2009, 07:48 PM
Post #129

Musafir

Eh, mai studiez piata, ca nu ma grabesc. As cumpara aparatul pentru cozonac, in principiu. Din punctul asta de vedere mi-ar conveni mai mult masina, ca vorba Dianei, il si dospeste.
Cleo, operatiunile descrise de tine, nu le face si mixerul? Ca tocmai mi-a luat al meu unul si-i nefolosit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
kalua
post Apr 25 2009, 11:10 PM
Post #130

Musafir

Foarte misto chestia cu afumatul, aici nu exista asa ceva.
Si eu iubesc masinica asta si i-am facut un vant automatului de paine din casa de nu s-a vazut, saracul, dupa ce-am achizitionat-o.

+Quote Post

14 Pages V  « < 11 12 13 14 >
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 05:57 PM